Ghimbir-biban de mare Chile cu roșii la grătar

Ghimbir-biban de mare Chile cu roșii la grătar
Ghimbir-biban de mare Chile cu roșii la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 329 calorii, 42G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 4.28 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de ulei de canolan, fileuri de biban chilian, pene de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Bas la grătar cu roșii cu unt, Biban de mare la grătar cu roșii prăjite și sparanghel, și Roșii cu ghimbir, lămâie și Chile.

Instrucțiuni

1
Într-un mortar, combinați ghimbirul, ardeii iute și un vârf de sare și lăsați-l într-o pastă. Se amestecă 2 linguri de ulei și se transferă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Așezați peștele pe o suprafață de lucru, cu pielea în jos. Folosind un cuțit ascuțit, faceți 3 tăieturi lungi și superficiale peste Bob în fiecare file. Frecați peștele peste tot cu jumătate din pasta de ghimbir-chile, lucrând o parte din el în bare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Transferați peștele într-un platou, acoperiți și dați-l la frigider timp de 1 oră sau peste noapte. Puneți la frigider pasta rămasă de ghimbir-chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Aranjați feliile de roșii pe prosoape de hârtie pentru a se scurge scurt; uscați blaturile. Periați ușor o tigaie antiaderentă cu ulei și puneți-o la foc moderat. Condimentați peștele cu sare și adăugați-l în tigaie, cu pielea în sus. Grătiți peștele la foc moderat până când este auriu și crocant pe fund, aproximativ 5 minute. Întoarceți peștele, reduceți focul la moderat și gătiți până când peștele este gătit și carnea începe să se descuameze, cu 4 până la 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
5
Transferați peștele într-un platou, acoperiți ușor cu folie și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6
Ștergeți tigaia pentru grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
7
Ungeți roșiile cu pasta rămasă de ghimbir-chile, condimentați cu sare și gătiți în tigaia la grătar la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
8
Serviți peștele cu roșiile și pene de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
9
Recomandare de vin: acest fel de mâncare are o mușcătură de ghimbir-chile potrivită cel mai bine cu o tartă Bordeaux Blanc pe bază de Sauvignon Blanc, cum ar fi capota Chteau din 1998 Entre-Deux-Mers.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista