Gheață De Afine
Gheața de afine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 171 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de afine, suc de lămâie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 21 de mâncăruri și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Înghețată De Avocado, Înghețată De Copane De Casă, și Moartea Prin Înghețată De Ciocolată.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, adăugați afine și suficientă apă pentru a acoperi. Se fierbe până când afinele încep să apară.
Scurgeți și treceți printr-o moară de alimente plasată peste un castron mare.
În timp ce încă cald adăugați zahăr pentru a se dizolva în fructe de padure calde. Cantitatea de zahăr poate varia în funcție de tartinea boabelor, așa că, dacă decideți să adăugați mai mult zahăr, amintiți-vă că amestecul va fi tarter atunci când a fost înghețat.
După dizolvarea zahărului în fructe de pădure, amestecați sucul de portocale proaspăt stors și sucul de lămâie proaspăt stors.
Se toarnă în tigaie pătrată de 8 sau 9 inci și se congelează peste noapte. Scoateți din congelator cu 5-10 minute înainte de tăiere.