Gheață De Afine

Gheață De Afine
Gheața de afine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 171 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de afine, suc de lămâie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 21 de mâncăruri și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Înghețată De Avocado, Înghețată De Copane De Casă, și Moartea Prin Înghețată De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, adăugați afine și suficientă apă pentru a acoperi. Se fierbe până când afinele încep să apară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Scurgeți și treceți printr-o moară de alimente plasată peste un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
În timp ce încă cald adăugați zahăr pentru a se dizolva în fructe de padure calde. Cantitatea de zahăr poate varia în funcție de tartinea boabelor, așa că, dacă decideți să adăugați mai mult zahăr, amintiți-vă că amestecul va fi tarter atunci când a fost înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4
După dizolvarea zahărului în fructe de pădure, amestecați sucul de portocale proaspăt stors și sucul de lămâie proaspăt stors.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
5
Se toarnă în tigaie pătrată de 8 sau 9 inci și se congelează peste noapte. Scoateți din congelator cu 5-10 minute înainte de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista