Gemelli cu fasole albă și anghinare
Gemelli cu fasole albă și anghinare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 488 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână sare, parmezan pre-mărunțit, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 28 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Rețete similare includ Brandade de fasole albă cu anghinare pentru copii, Salată de alac cu fasole albă și anghinare, și Tocană de miel cu fasole albă și anghinare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, 12 minute sau până se rumenesc.
Adăugați usturoi, anghinare feliată și fasole; aruncați ușor. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 4 minute sau până când se încălzește bine.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți, rezervând 1/3 cană de lichid de gătit.
Combinați pastele, amestecul de ceapă, lichidul de gătit rezervat și ingredientele rămase într-un castron mare. Aruncă bine.