Gem de toamnă cu pere, smochine de misiune și scorțișoară

Gem de toamnă cu pere, smochine de misiune și scorțișoară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați gemul de toamnă cu pere, smochine de misiune și scorțișoară. Această rețetă servește 60. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 61 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 113 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de zahăr, smochine de misiune, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Smochine de misiune prăjite cu miere, Pizza Cu Smochine De Misiune Prăjite Balsamice, și Brânză De Capră La Cuptor Cu Ceapă Caramelizată Și Smochine De Misiune.

Instrucțiuni

1
Combinați pere, smochine și zahăr într-un castron mare nereactiv. Se amestecă bine și se lasă să stea acoperit, la temperatura camerei, timp de o oră. În acest moment, așezați o farfurie mică în congelator, astfel încât să puteți testa blocajul pentru o grosime adecvată mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Se toarnă fructele și zahărul într-o oală mare, adâncă, cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați scorțișoară, suc de portocale, coajă de portocală și unt, amestecând bine pentru a combina. Gatiti la foc mediu, strring frecvent, pana cand fructul incepe sa baloneze si sa scuipe. Gatiti 20 de minute, amestecand frecvent pentru a impiedica fructele sa se lipeasca de fundul oalei si coborand focul daca este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Întindeți o 1/2 linguriță de gem gătit pe farfuria rece și puneți-o înapoi în congelator. Așteptați 30 de secunde, apoi treceți degetul prin blocaj. Ar trebui să fie suficient de gros pentru a menține o cale atunci când treceți degetul prin ea. Dacă doriți gem mai gros, gătiți încă 4 minute și testați din nou. Repetați până când se obține grosimea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
GemGem
2
Scoateți oala de pe foc și folosiți o lingură pentru a îndepărta orice spumă de pe suprafața gemului. Puneți dulceața în borcane sterilizate și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute. Borcanele nedeschise se vor păstra la temperatura camerei până la 6 luni. Gemul deschis trebuie refrigerat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții60
Scor De Sănătate0
Revista