Gem De Tei De Mure
Gemul de tei de mure ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de condimente. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 250 și costă 3 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 6 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de rețete fără zahăr, coajă de tei, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Muffins De Tei De Mure, Margaritas De Tei De Mure, și Tartă de tei și mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați pectina și 1/4 cană de zahăr într - un 5-6-qt. iarbă. Se amestecă fructele de pădure, apoi sucul de fructe de pădure, coaja și sucul de tei și untul. Aduceți amestecul la fierbere rapidă la foc mare, amestecând des.
Adăugați zahărul rămas. Întoarceți gemul la fierbere rapidă, amestecând. Gatiti, amestecand constant, 1 minut.
Puneți gemul în borcane rezistente la căldură și închideți cu capacele.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei. Păstrează, răcit, până la 1 lună.
* Am folosit nectar organic de fructe de pădure Santa Cruz.