Gem de struguri fără sâmburi MCP, fără sâmburi
MCP gem de struguri fără semințe de la MCP ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 45 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 160. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, pectină mcp, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Jeleu de congelare pentru struguri MCP-0, MCPCMCROKECHERRY Jam, și Jeleu de piper MCPCR pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți conserva cu apă clocotită, pe jumătate plină cu apă, la foc mic. Spălați borcanele și benzile cu șurub în apă fierbinte cu săpun; clătiți cu apă caldă.
Se toarnă apă clocotită peste capacele plate în cratiță de pe foc.
Lăsați să stea în apă fierbinte până când este gata de utilizare.
Scurgeți bine borcanele înainte de umplere.
Tulpina strugurilor; se toacă fin sau se macină fructele.
Puneți fructele în cratiță mare. Se amestecă apă și suc de lămâie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 25 min. Măsurați exact 6 căni de fructe preparate în 6 sau 8 qt. saucepot.
Se amestecă pectina în fructe în saucepot.
Adăugați unt pentru a reduce spumarea. Aduceți amestecul la fierbere completă (un fierbere care nu încetează să clocotească atunci când este agitat) la foc mare, amestecând constant. Se amestecă zahărul. Reveniți la fierberea completă și fierbeți exact 4 min., amestecând constant.
Se ia de pe foc. Îndepărtați orice spumă cu lingură de metal.
Se toarnă imediat în borcane pregătite, umplând până la 1/4 inch de vârfuri. Ștergeți jantele și firele borcanului. Acoperiți cu capace din două piese. Înșurubați bine benzile.
Așezați borcanele pe raftul ridicat în conserve. Rack inferior în canner. (Apa trebuie să acopere borcanele cu 1 până la 2 inci.
Adăugați apă clocotită, dacă este necesar.) Acoperiți; aduceți apa la fierbere ușoară. Procesați 10 min.
Scoateți borcanele și așezați-le în poziție verticală pe un prosop pentru a se răci complet. După ce borcanele se răcesc, verificați sigiliile apăsând mijlocul capacelor cu degetul. (Dacă capacele izvorăsc înapoi, capacele nu sunt sigilate și este necesară refrigerarea.)