Gem De Port De Afine

Gem De Port De Afine
Reteta de afine Port Jam ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 1 oră. Pentru 25 de cenți pe porție, primești un condiment care servește 60. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 76 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 205 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr granulat, pectină de fructe pudră obișnuită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-Uri De Port De Afine, Sos de smochine și afine de Port, și Sos De Port De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dacă aveți de gând să păstrați dulceața, pregătiți borcanele și capacele: așezați borcane cu jumătate de halbă pe un raft într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi borcanele și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe 10 minute, apoi se stinge focul și se lasă borcanele să se odihnească în apa fierbinte. Între timp, puneți benzi și capace într-o cratiță mică și acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Încălziți la foc mediu până când apa fierbe, apoi scoateți tigaia de pe foc și lăsați benzile și capacele să se odihnească în apă fierbinte până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Pulsează merisoarele într-un robot de bucătărie până când sunt tocate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Transferați-le într-o oală mare, cu fundul greu și adăugați portul și 1/2 cană de apă. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe până când merisoarele s-au înmuiat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
ApăApă
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Presărați pectina peste amestecul de afine și amestecați pentru a combina. Se amestecă untul. Întoarceți amestecul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
UntUnt
PectinăPectină
7
Adăugați afine uscate și apoi zahărul dintr-o dată. Întoarceți amestecul la fierbere și fierbeți tare timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
ZahărZahăr
8
Puneți dulceața fierbinte în borcanele sterilizate fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch. Ștergeți jantele borcanelor, acoperiți cu capacele și înșurubați benzile până când abia se strâng.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
9
Așezați borcanele pe raft în oală și acoperiți complet cu apă. Acoperiți oala și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe timp de 10 minute. Opriți focul, descoperiți oala și lăsați borcanele să se odihnească în apă timp de cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Scoateți borcanele din oală și lăsați-le să se odihnească netulburate pe blat timp de șase ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Prin simpla conservare a aromelor și aromelor care au fost livrate din struguri, LangeTwins Chenin Blanc este o expresie vibrantă a soiului. Crisp Granny Smith apple notes se îmbină cu un indiciu de pere tartă pentru a crea un vin luminos și răcoritor, ușor de savurat singur.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții60
Scor De Sănătate0
Revista