Gem De Port De Afine
Reteta de afine Port Jam ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 1 oră. Pentru 25 de cenți pe porție, primești un condiment care servește 60. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 76 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 205 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr granulat, pectină de fructe pudră obișnuită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-Uri De Port De Afine, Sos de smochine și afine de Port, și Sos De Port De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă aveți de gând să păstrați dulceața, pregătiți borcanele și capacele: așezați borcane cu jumătate de halbă pe un raft într-o oală mare.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi borcanele și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe 10 minute, apoi se stinge focul și se lasă borcanele să se odihnească în apa fierbinte. Între timp, puneți benzi și capace într-o cratiță mică și acoperiți cu apă.
Încălziți la foc mediu până când apa fierbe, apoi scoateți tigaia de pe foc și lăsați benzile și capacele să se odihnească în apă fierbinte până când sunt gata de utilizare.
Pulsează merisoarele într-un robot de bucătărie până când sunt tocate grosier.
Transferați-le într-o oală mare, cu fundul greu și adăugați portul și 1/2 cană de apă. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe până când merisoarele s-au înmuiat, aproximativ 10 minute.
Presărați pectina peste amestecul de afine și amestecați pentru a combina. Se amestecă untul. Întoarceți amestecul la fierbere.
Adăugați afine uscate și apoi zahărul dintr-o dată. Întoarceți amestecul la fierbere și fierbeți tare timp de un minut.
Puneți dulceața fierbinte în borcanele sterilizate fierbinți, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch. Ștergeți jantele borcanelor, acoperiți cu capacele și înșurubați benzile până când abia se strâng.
Așezați borcanele pe raft în oală și acoperiți complet cu apă. Acoperiți oala și aduceți la fierbere la foc mare. Se fierbe timp de 10 minute. Opriți focul, descoperiți oala și lăsați borcanele să se odihnească în apă timp de cinci minute.
Scoateți borcanele din oală și lăsați-le să se odihnească netulburate pe blat timp de șase ore sau peste noapte.