Gem De Petale De Trandafir
Nevoie de un fără gluten, FODMAP prietenos și condiment vegan? Gemul de petale de trandafir ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 52 calorii. Această rețetă servește 40. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, pectină de fructe pudră, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 54 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Sorbet De Petale De Trandafir, Petale De Trandafir Granola, și Miere De Petale De Trandafir.
Instrucțiuni
Aruncați petalele de trandafir, sucul de lămâie și 1 cană de zahăr împreună într-un bol până când petalele sunt acoperite uniform.
Lăsați să stea la temperatura camerei peste noapte.
Aduceți apa la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare. Se amestecă amestecul de petale de trandafir și se rezervă 1 cană de zahăr; se amestecă până când zahărul s-a dizolvat. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 20 de minute. Creșteți căldura la mediu-mare și readuceți amestecul la fierbere timp de 5 minute. Se amestecă pectina și se fierbe timp de 1 minut.
Turnați gemul în 4 borcane sterilizate cu jumătate de litru. Sigilați cu inele și capace și depozitați într-un loc întunecos.