Gem De Căpșuni-Tarhon
Gemul de căpșuni-tarhon ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 40 de porții cu 65 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de zahăr, suc de lămâie, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dragoste De Vară: Gem Rapid De Sangrie De Căpșuni, Crumble-Topped Unt De Arahide Strawberry Jam Baruri, și Căpșuni Tarhon Crumble pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți zahărul și pectina într-un castron mediu și dați deoparte.
Combinați căpșunile, sucul de lămâie, apa de calciu și untul într-o oală mare, cu fundul greu și aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați mierea și amestecul de zahăr-pectină și readuceți amestecul de fructe la fierbere, amestecând continuu. Se fierbe tare timp de un minut.
Scoateți oala de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafața gemului cu o lingură de metal rece. Se amestecă tarhonul. Puneți dulceața în borcane sterilizate fierbinți și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.