Gem De Cardamom De Prune Damson

Gem De Cardamom De Prune Damson
Nevoie de un fără gluten și condiment vegetarian? Gemul de cardamom de prune Damson ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 352 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, apă, prune Damasc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Încercați Prune Delicioase: Tartă Cu Cremă De Prune Damson, Damson Prune & Gin Jam, și Damson Prune Pinwheels pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o chiuvetă plină cu apă rece, clătiți și desprindeți prunele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Așezați-le într-o tigaie cu fund gros, potrivită pentru gătit lent și suficient de adâncă pentru a permite spumarea atunci când prunele încep să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați păstăile de apă și cardamom și aduceți amestecul la fierbere scăzută la foc mediu. Întoarceți căldura la minim pentru o fierbere lentă și lăsați fructele să se gătească neacoperite timp de 1 1/2 ore. Lăsați prunele să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Pentru a prăji prunele, strecurați prunele răcite cu o strecurătoare, apăsând sucul cu mâinile și colectându-l într-un bol mare. Ridicați șlamul de groapă și fructe în strecurătoare cu mâini mici și strângeți ușor pulpa de prune și piei în castron cu siropul, păstrând gropile în palma mâinii și apoi aruncându-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Puneți prunele înapoi în oala originală cu zahărul și untul. Gatiti la foc mic pana cand amestecul incepe sa se ingroase, aproximativ 4 ore. Pentru a testa dezvoltarea adecvată a pectinei, aruncați o lingură de gem pe o farfurie și puneți-o la frigider pentru câteva minute: amestecul trebuie să fie moale și să nu mai fie siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
PectinăPectină
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Puneți gemul fierbinte în borcane fierbinți și sterile, ștergeți jantele curate, așezați capacele sterile și strângeți capacele cu șurub. Lăsați borcanele să se răcească la temperatura camerei și verificați pentru a vă asigura că fiecare borcan a fost sigilat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista