Gem De Cabernet De Afine Condimentat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați dulceața de Cabernet de afine condimentată. Această rețetă servește 60. O porție conține 73 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați afine, zahăr granulat, anason stelat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Ypocras-vin roșu condimentat cu Cabernet Sauvignon de la Crama Mira, Cabernet - sos de afine cu smochine, și Cabernet Prăjit + Sos De Afine Citrice.
Instrucțiuni
Pulsați afinele într-un robot de bucătărie până când sunt tocate grosier, aproximativ 8 până la 10 impulsuri scurte.
Transferați-le într-o oală mare, cu fundul greu și adăugați vinul, 1/2 cană de apă, anason stelat și bețișoare de scorțișoară. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe până când merisoarele s-au înmuiat, aproximativ 10 minute.
Presărați pectina peste amestecul de afine și amestecați pentru a combina. Se amestecă untul. Întoarceți amestecul la fierbere.
Adăugați afine uscate și apoi zahărul dintr-o dată. Întoarceți amestecul la fierbere și fierbeți tare timp de un minut.
Scoateți vasul de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafața gemului cu o lingură de metal rece.
Scoateți și aruncați anasonul stelat și bețișoarele de scorțișoară. Puneți dulceața în borcane sterilizate fierbinți și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.