Gem De Ardei Negru Balsamic De Căpșuni

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați dulceața de ardei negru Balsamic de căpșuni. Această rețetă face 8 porții cu 735 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. 232 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic de cea mai bună calitate, piper, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Gem de căpșuni cu Balsamic și piper negru, Shortcakes De Căpșuni Cu Sirop Balsamic Și Piper Negru, și Parfaits De Căpșuni Cu Piper Negru Și Oțet Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Măsurați zahărul într-un castron mare și lăsați-l deoparte.
Combinați căpșunile, oțetul balsamic și piperul negru într-o oală mare, cu fundul greu.
Se amestecă pectina până se dizolvă.
Adăugați untul și aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați zahărul dintr-o dată și readuceți amestecul la fierbere, amestecând continuu. Se fierbe tare timp de un minut.
Scoateți vasul de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafața gemului cu o lingură de metal rece. Puneți dulceața în borcane sterilizate fierbinți și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.