Gelee de mere cu afine și tartă
Gelees de mere de afine și tartă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 100 și costă 29 de cenți pe porție. Acest desert are 37 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare măcinate, afine, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Gelee de mere cu afine și tartă, Tarta Cu Nuci De Mere Cu Afine, și Tarta Cu Mere-Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ștergeți vasul de copt din sticlă de 8x8x2 inci cu o cârpă umedă. Vasul de linie cu folie de plastic, apăsând pentru a adera.
Așezați farfuria mică în congelator.
Se amestecă primele 7 ingrediente într-o cratiță mare mare; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu; fierbeți neacoperit până când fructele sunt foarte fragede, amestecând des, aproximativ 15 minute. Se răcește ușor. Lucrând în loturi, amestecul de piure în blender până se omogenizează.
Transferați piureul într-o cratiță medie grea. Se amestecă pectina și cuișoarele. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu și se fierbe neacoperit până când piureul este foarte gros (cum ar fi sosul de mere), amestecând frecvent, aproximativ 50 de minute. (Gel-ul se face cand se face 1/2 lingurita de piure asezata pe farfurie in gelurile congelatoare dupa 1 minut.)
Transferați piureul în vasul pregătit; blat neted.
Lăsați să stea 2 ore la temperatura camerei. Capac; gel rece până la firmă, aproximativ 3 ore mai mult.
Ștergeți vasul de copt din sticlă de 8x8x2 inci cu o cârpă umedă. Vasul de linie cu folie de plastic, apăsând pentru a adera.
Așezați farfuria mică în congelator.
Combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță mare; se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți la foc mic până când fructele sunt foarte fragede, amestecând des, aproximativ 15 minute. Se răcește ușor. Lucrând în loturi, amestecul de piure în blender până se omogenizează.
Transferați piureul într-o cratiță medie grea. Se amestecă pectina. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu și se fierbe neacoperit până când piureul este foarte gros (cum ar fi sosul de mere), amestecând frecvent, aproximativ 50 de minute. (Gel-ul se face cand se face 1/2 lingurita de piure asezata pe farfurie in gelurile congelatoare dupa 1 minut.) Amestecați suficient colorant alimentar pentru a obține o culoare verde atrăgătoare (aproximativ 20 de picături de verde și 5 picături de galben).
Transferați piureul în vasul pregătit; blat neted.
Lăsați să stea 2 ore la temperatura camerei. Capac; gel rece până la firmă, aproximativ 3 ore mai mult.
Inversați ambele geluri pe suprafața de lucru. Îndepărtați plasticul.
Tăiați în pătrate de 1 inch.
Rulați pătrate în zahăr spumant pentru a acoperi. (Se poate face cu 1 săptămână înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.)