Gazpacho Slaw

Gazpacho Slaw
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Gazpacho Slaw ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 56 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți oțet de vin, sare și piper, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho con Bogavante, Gazpacho Alb (Gazpacho Blanco), și Morcov și Bok choy Slaw & 13 Slaw s.

Instrucțiuni

1
Într-un bol, amestecați varza, castravetele, roșiile, ardeiul gras galben, ceapa verde și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
Ceapa VerdeCeapa Verde
CastraveteCastravete
VarzăVarză
țelinățelină
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-un castron separat, amestecați împreună cocktailul de suc de roșii-legume, oțetul de vin roșu, zahărul, uleiul de măsline, salsa și sucul de lămâie. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cocktail De Suc De LegumeCocktail De Suc De Legume
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se toarnă pansamentul peste legume și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cu 2 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume

Echipamente

DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista