Gazpacho Salsan este un fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 5 și costă 1,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 215 calorii. Un amestec de ardei gras, ardei gras, măsline kalamatan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Încercați Gazpacho Salsa, Halibut saut cu Salsa gazpacho, și Gazpacho de dovlecei și mentă cu Salsa de ridiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți uleiul, oțetul, usturoiul,boiaua, sarea grosieră și piperul încastron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Oțet
Usturoi
Piper
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați toate ingredientele rămase și aruncați la coat.DO înainte: se poate face 1 ziînainte. Acoperiți și răciți. Aruncați toblend înainte de servire.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.