Gazpacho Răcoritor

Gazpacho Răcoritor
Răcoritoare Gazpacho ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 44 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 46 de cenți pe porție, primești o supă care servește 15. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de roșii de prune, 1/2 cană de pansament italian Kraft zesty, chiles serrano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vara va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Gazpacho Răcoritor, Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho cu Bogavante, și Gazpacho Alb (Gazpacho Blanco) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rezervați 1 cană de pepene galben. Amestecați jumătate din pepenele rămas cu jumătate din fiecare dintre ingredientele rămase în blender până se omogenizează; se toarnă într-un castron mare. Repetați cu toate ingredientele rămase, cu excepția pepenelui rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
La frigider 1 oră. Între timp, tocați mărunt pepenele rezervat; la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
3
Se toarnă gazpacho în 8 boluri de servire; se acoperă cu pepene tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GazpachoGazpacho
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Rezervația Spalletti Chianti Poggio Reale. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Revista