Gazpacho de căpșuni, roșii și fenicul este un vegan supă. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 272 calorii. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de baghetă, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Gazpacho De Căpșuni Cu Compot Balsamic De Căpșuni, Gazpacho Cu Căpșuni, și Gazpacho Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați pâinea în cuburi de 1 inch. (Veți avea nevoie de aproximativ 1 cană.) Împrăștiați cuburile de pâine pe o foaie de copt și coaceți timp de 7 minute, sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Lasă să se răcească.
4
Într-un castron mare, combinați roșiile tocate, căpșunile și ardeiul gras cu feniculul feliat, apa minerală, usturoiul și cuburile de pâine și, lucrând în 2 loturi, piureul într-un robot de bucătărie. Se strecoară gazpacho - ul printr-o sită fină așezată peste un alt castron mare. Condimentează gazpacho-ul cu sare. Se dă la frigider timp de aproximativ 25 de minute sau până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Minerală
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Gazpacho
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Între timp, într-un castron, combinați roșiile tăiate cubulețe, căpșunile, piperul și feniculul. Se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Puneți amestecul tăiat cubulețe în boluri de supă puțin adânci și turnați gazpacho deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
7
Stropiți fiecare castron de supă cu ulei de măsline și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat