Gazpacho de căpșuni, roșii și fenicul este un vegan supă. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 272 calorii. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de baghetă, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Gazpacho De Căpșuni Cu Compot Balsamic De Căpșuni, Gazpacho Cu Căpșuni, și Gazpacho Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Tăiați pâinea în cuburi de 1 inch. (Veți avea nevoie de aproximativ 1 cană.) Împrăștiați cuburile de pâine pe o foaie de copt și coaceți timp de 7 minute, sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Lasă să se răcească.
4
Într-un castron mare, combinați roșiile tocate, căpșunile și ardeiul gras cu feniculul feliat, apa minerală, usturoiul și cuburile de pâine și, lucrând în 2 loturi, piureul într-un robot de bucătărie. Se strecoară gazpacho - ul printr-o sită fină așezată peste un alt castron mare. Condimentează gazpacho-ul cu sare. Se dă la frigider timp de aproximativ 25 de minute sau până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Minerală
Struguri Roșii Fără Sâmburi
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Gazpacho
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De Verjuic
5
Între timp, într-un castron, combinați roșiile tăiate cubulețe, căpșunile, piperul și feniculul. Se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără Sâmburi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
6
Puneți amestecul tăiat cubulețe în boluri de supă puțin adânci și turnați gazpacho deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
Polonic
7
Stropiți fiecare castron de supă cu ulei de măsline și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®