Gazpacho
Gazpacho durează aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 137 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o supă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 26 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, căței de usturoi, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Vara va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 73%. Încercați Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho cu Bogavante, Gazpacho Alb (Gazpacho Blanco), și Gazpacho pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ceapa, usturoiul, piperul, roșiile și pâinea într-un robot de bucătărie și amestecați până se toacă mărunt, dar nu prea neted. Sfat într-un castron mare cu passata, stoc, ulei, oțet, Tabasco sau harissa, zahăr și condimente.
Se amestecă bine, se acoperă vasul cu folie alimentară sau folie și se pune la frigider cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Pentru a servi, turnați în boluri mici sau pahare, stropiți peste puțin ulei de măsline și presărați cu câteva frunze de busuioc rupte.
Vin recomandat: Albarino, Manzanilla Sherry, Verdejo
Gazpacho în meniu? Încercați să împerecheați cu Albarino, Manzanilla Sherry și Verdejo. Deși se spune că gazpacho este o pereche dificilă, toate aceste vinuri spaniole pot funcționa. Oda cadrelor pentru perle spumante Albarino cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
![Cadru Oda pentru perle spumante Albarino]()
Cadru Oda pentru perle spumante Albarino
Acest vin este exotic și unul de un fel care recompensează simțurile. O explozie de măr verde plin de viață, citrice și condimente de copt sărate. Notele florale de iasomie și ghimbir sunt acolo cu un sentiment de profunzime. Vinul evoluează pe măsură ce efervescenții mențin aromele acestui vin într-o evoluție constantă. Elementul de dozare zero al acestui vin îl face să danseze pe gust de la început până la sfârșit. Este viu cu o serie de citrice, minerale și condimente. În avans, este o supraîncărcare aproape senzorială, dar când vă întoarceți pe pământ, citricele, saramura și fructele de piatră se instalează cu un element de fructe exotice care vă lasă să vă așezați și să luați evoluția sa plină de satisfacții. Acesta este un vin de micro-producție care va păstra cu siguranță sensul Într-o stare profundă de intrigă satisfăcătoare.