Gazpacho

Gazpacho
Gazpacho durează aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 137 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o supă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 26 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, căței de usturoi, roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Vara va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 73%. Încercați Gazpacho cu homar Maine: Gazpacho cu Bogavante, Gazpacho Alb (Gazpacho Blanco), și Gazpacho pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ceapa, usturoiul, piperul, roșiile și pâinea într-un robot de bucătărie și amestecați până se toacă mărunt, dar nu prea neted. Sfat într-un castron mare cu passata, stoc, ulei, oțet, Tabasco sau harissa, zahăr și condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
HarissaHarissa
PasataPasata
Sos TabascoSos Tabasco
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă bine, se acoperă vasul cu folie alimentară sau folie și se pune la frigider cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Pentru a servi, turnați în boluri mici sau pahare, stropiți peste puțin ulei de măsline și presărați cu câteva frunze de busuioc rupte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
OcaziiVară
Revista