Gatiti cartea: varza rosie glazurata cu mustar cu mere

Gatiti cartea: varza rosie glazurata cu mustar cu mere
Gatiti cartea: varza rosie glazurata cu mustar cu mere ar putea fi doar farfuria pe care o cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 122 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,31 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână oțet de cidru, varză, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gatiti cartea: pui de caramida cu verdeata de mustar, Gatiti cartea: coaste scurte de muștar Karashi, și Gatiti cartea: prajituri cu lamaie glazurate.

Instrucțiuni

1
Înveliți o tigaie saut saut de 12 inci cu o peliculă subțire de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se încălzește la foc mediu-mare; adăugați ceapa și varza și o stropire de sare și piper. Saut, amestecand cu o spatula de lemn, pentru a rumeni ceapa si pentru a obtine varza pentru a ridica marginile de aur. Reglați căldura astfel încât glazura de tigaie să nu ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se amestecă cimbru, frunze de dafin, măr și jumătate din oțet, răzuind orice glazură de pe fundul tigaiei. Fierbeți oțetul până la nimic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se toarnă vinul și bulionul, se aduce la o bulă lentă, se acoperă și se gătește aproximativ 10 minute sau până când varza este aproape fragedă. Descoperiți și fierbeți lichidul, amestecând oțetul rămas spre sfârșitul fierberii, astfel încât să umezească varza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Chiar înainte de servire, gustați varza pentru condimentare. Îndoiți untul și muștarul și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista