Gatiti cartea: varza rosie glazurata cu mustar cu mere
Gatiti cartea: varza rosie glazurata cu mustar cu mere ar putea fi doar farfuria pe care o cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 122 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,31 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână oțet de cidru, varză, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Gatiti cartea: pui de caramida cu verdeata de mustar, Gatiti cartea: coaste scurte de muștar Karashi, și Gatiti cartea: prajituri cu lamaie glazurate.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie saut saut de 12 inci cu o peliculă subțire de ulei.
Se încălzește la foc mediu-mare; adăugați ceapa și varza și o stropire de sare și piper. Saut, amestecand cu o spatula de lemn, pentru a rumeni ceapa si pentru a obtine varza pentru a ridica marginile de aur. Reglați căldura astfel încât glazura de tigaie să nu ardă.
Se amestecă cimbru, frunze de dafin, măr și jumătate din oțet, răzuind orice glazură de pe fundul tigaiei. Fierbeți oțetul până la nimic.
Se toarnă vinul și bulionul, se aduce la o bulă lentă, se acoperă și se gătește aproximativ 10 minute sau până când varza este aproape fragedă. Descoperiți și fierbeți lichidul, amestecând oțetul rămas spre sfârșitul fierberii, astfel încât să umezească varza.
Chiar înainte de servire, gustați varza pentru condimentare. Îndoiți untul și muștarul și serviți fierbinte.