Gatiti cartea: Trout Amandine
Gatiti cartea: Trout Amandine este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 3,92 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 516 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, piper, condimente creole de bază și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma condimentele, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gatiti cartea: păstrăv afumat răspândit, Gatiti cartea: Chowder de pastrav afumat, și Gatiti cartea: păstrăv prăjit cu crustă de făină de porumb.
Instrucțiuni
Puneți laptele într-un vas larg.
Puneți făina și condimentele Creole într-un alt vas larg și amestecați pentru a combina. Condimentați fileurile de pește cu sare și piper, înmuiați-le în lapte și dragați în făina condimentată.
Topiți 4 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați fileurile și gătiți pe fiecare parte până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați peștele într-un platou de servire.
Adăugați restul de 4 linguri de unt în aceeași tigaie la foc mediu-mare. Rotiți tigaia la foc, astfel încât untul să se topească uniform și gătiți până când untul devine maroniu, 5-7 minute. Reduceți focul la mediu-mic, adăugați migdalele și gătiți, amestecând ușor, până când nucile se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Adăugați sucul de lămâie, pătrunjelul și o picătură de sare.
Puneți untul rumenit și migdalele peste pește și serviți.