Gatiti cartea: tort irlandez de mere
Gatiti cartea: tort de mere irlandez ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 6 și costă 64 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 447 calorii, 11g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Dacă aveți mere de gătit, făină, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: tort irlandez Porter, Gatiti Cartea: Honey Crisp Apple Cake, și Gatiti cartea: tort usor de mere de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Cerneti faina si praful de copt intr-un bol. Frecați untul cu vârful degetelor până seamănă cu textura firimiturilor de pâine, apoi adăugați 1/3 cană de zahăr superfin. Faceți o fântână în centru și amestecați cu un aluat moale cu oul bătut și suficient lapte pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o placă împărțiți în două. Puneți o jumătate pe o placă rezistentă la cuptor de 10 inci și apăsați-o cu degetele înfăinate pentru a acoperi baza.
Curățați, miezuiți și tocați merele, așezați-le pe aluat și introduceți cuișoarele, dacă le folosiți.
Presărați peste o parte sau tot zahărul rămas, în funcție de dulceața merelor.
Întindeți a doua jumătate a patiseriei și potriviți—o deasupra-mai ușor de spus decât de făcut, deoarece această "patiserie" seamănă mai mult cu aluatul scone și, ca urmare, este foarte moale. Apăsați părțile laterale împreună, tăiați o fantă prin capac, spălați oul și coaceți timp de aproximativ 40 de minute sau până când sunt fierte și rumenite frumos deasupra. Dragați cu zahăr superfin și serviți cald cu zahăr crud și frișcă moale.