Gatiti cartea: somon cu rosii, marar si supa de usturoi

Gatiti cartea: somonul cu rosii, marar si supa de usturoi este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. O porție conține 221 calorii, 24g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de canolan, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Gatiti cartea: 'somon prăjit cu fenicul, pătrunjel și roșii, Gatiti cartea: supa de usturoi Castilian, și Gatiti cartea: supa cremoasa de rosii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ștergeți scurt somonul uscat cu un prosop de hârtie înainte de a-l tăia în bucăți de 1 inch. Într-o tigaie antiaderentă, încălziți 1/2 linguriță de ulei la foc mediu-mare.
Adăugați somonul și căutați, întorcând o dată, timp de 1 până la 2 minute pe fiecare parte, sau până se rumenesc ușor. Peștele se va găti mai departe în supă.
Se transferă pe o farfurie și se lasă deoparte.
Într-o cratiță de 3 sau 4 litri, încălziți restul de 1 lingură de ulei la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți ușor, amestecând ocazional, timp de aproximativ 4 minute, sau până când este parfumată și moale.
Adăugați roșiile și sarea, acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 4 minute sau până când roșiile s-au prăbușit. Descoperiți și adăugați somonul, sosul de pește și apa. Ridicați focul la mare și aduceți la fierbere, folosind o ladă pentru a degaja și arunca orice gunoi care se ridică la suprafață. Coborâți focul la foc mic, astfel încât ingredientele să danseze în bulion. Gatiti timp de 15 minute pentru a dezvolta si concentra aromele. Dacă nu serviți supa imediat, opriți focul și acoperiți.
Chiar înainte de servire, readuceți supa la foc mic. Gustați și adăugați sare suplimentară sau sos de pește, dacă este necesar.
Adăugați mărarul și usturoiul și opriți focul. Se toarnă într-un castron de servire și se presară cu piper.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.