Gatiti cartea: pui cu nucsoara
Gatiti cartea: puiul cu nucsoara este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 1166 calorii, 86G de proteine, și 86G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pui, lămâie, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Gatiti cartea: orez de soia si pui, Gatiti cartea: pui de lamaie, și Gatiti cartea: salata Neo-pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Ștergeți puiul curat și tăiați tot excesul de grăsime.
Tăiați lămâia în jumătate. Radeți nucșoara.
Frecați puiul peste tot cu lămâia, strecurând sucul în piele. Condimentați cu pielea și în interiorul cavității cu sare, piper și nucșoară. Introduceți feliile de prosciutto în cavitate.
Puneți puiul într-o tigaie, cu pieptul în jos, stropiți cu ulei de măsline și prăjiți timp de 1 1/2 ore, ungând din când în când.
Adăugați vinul după 30 de minute. Întoarceți pieptul păsării în sus în ultimele 20 de minute.
Se servește cu sucuri din tigaie.