Gatiti cartea: orez de soia si pui

Gatiti cartea: orez de soia si pui
Această rețetă servește 6. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 557 calorii. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, orez obișnuit, ulei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Gătiți cartea: orez cu oală de lut de pui și legume, Gătiți cartea: cârnați, creveți și orez prăjit cu pui, și Gatiti cartea: salata de pui si orez cu Pesto de menta si mazare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați orezul sushi și înmuiați bine în apă timp de o jumătate de oră. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SushiOrez Sushi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Înmuiați ciupercile shiitake uscate în 3/4 cană de sos de soia. Puneți deoparte (înmuiați până se înmoaie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake UscateCiuperci Shiitake Uscate
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
3
Într-o tigaie antiaderentă, încălziți 2 linguri de ulei, apoi sotati ghimbirul. Adăugați rapid bucățile de pui cu 2 linguri de sos de soia (pentru a da culoarea puiului). Se amestecă până când puiul este gătit. Puneți deoparte pe o farfurie și lăsați să se răcească bine; acest lucru este important.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scurgeți orezul sushi de apă. Spălați orezul obișnuit curat și scurgeți și apa. Nu uitați să scurgeți bine ambele orificii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Folosind mâna, strângeți ciupercile shiitake de sos de soia, dar rețineți că nu pierdeți sosul de soia, deoarece va fi folosit ulterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
6
În aceeași tigaie antiaderentă, încălziți 2 linguri de ulei. Saut a adăugat usturoiul, ceapa și apoi ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Puneți tot orezul, sushi-ul și obișnuitul, precum și cele 3 linguri de sos de soia. Se amestecă până când orezul este acoperit uniform cu ulei și soia. Nu luați prea mult timp în prăjirea orezului (mai puțin de un minut).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Se toarnă amestecul de orez și puiul în aragazul pentru orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Orez AragazOrez Aragaz
9
Se toarnă 4 1/2 (aragaz de orez care măsoară) căni de apă. De asemenea, turnați sosul de soia pe care l-ați folosit pentru a înmuia ciupercile shiitake uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake UscateCiuperci Shiitake Uscate
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Orez AragazOrez Aragaz
10
Adăugați un strop de sare (doar un pic teeny).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
11
Lăsați să se răcească timp de aproximativ 5 minute sau mai mult, amestecând tot timpul pentru a disipa căldura. Disiparea căldurii este importantă pentru a nu vă încurca cu sistemul de măsurare al aragazului.
12
După răcire, începeți să gătiți modul obișnuit în aragazul dvs. de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Orez AragazOrez Aragaz
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista