Gatiti cartea: orez de soia si pui

Gatiti cartea: orez de soia si pui
Această rețetă servește 6. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 557 calorii. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, orez obișnuit, ulei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Gătiți cartea: orez cu oală de lut de pui și legume, Gătiți cartea: cârnați, creveți și orez prăjit cu pui, și Gatiti cartea: salata de pui si orez cu Pesto de menta si mazare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați orezul sushi și înmuiați bine în apă timp de o jumătate de oră. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SushiOrez Sushi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Înmuiați ciupercile shiitake uscate în 3/4 cană de sos de soia. Puneți deoparte (înmuiați până se înmoaie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake UscateCiuperci Shiitake Uscate
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
3
Într-o tigaie antiaderentă, încălziți 2 linguri de ulei, apoi sotati ghimbirul. Adăugați rapid bucățile de pui cu 2 linguri de sos de soia (pentru a da culoarea puiului). Se amestecă până când puiul este gătit. Puneți deoparte pe o farfurie și lăsați să se răcească bine; acest lucru este important.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scurgeți orezul sushi de apă. Spălați orezul obișnuit curat și scurgeți și apa. Nu uitați să scurgeți bine ambele orificii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Folosind mâna, strângeți ciupercile shiitake de sos de soia, dar rețineți că nu pierdeți sosul de soia, deoarece va fi folosit ulterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
6
În aceeași tigaie antiaderentă, încălziți 2 linguri de ulei. Saut a adăugat usturoiul, ceapa și apoi ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Puneți tot orezul, sushi-ul și obișnuitul, precum și cele 3 linguri de sos de soia. Se amestecă până când orezul este acoperit uniform cu ulei și soia. Nu luați prea mult timp în prăjirea orezului (mai puțin de un minut).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Se toarnă amestecul de orez și puiul în aragazul pentru orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Orez AragazOrez Aragaz
9
Se toarnă 4 1/2 (aragaz de orez care măsoară) căni de apă. De asemenea, turnați sosul de soia pe care l-ați folosit pentru a înmuia ciupercile shiitake uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake UscateCiuperci Shiitake Uscate
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Orez AragazOrez Aragaz
10
Adăugați un strop de sare (doar un pic teeny).
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
11
Lăsați să se răcească timp de aproximativ 5 minute sau mai mult, amestecând tot timpul pentru a disipa căldura. Disiparea căldurii este importantă pentru a nu vă încurca cu sistemul de măsurare al aragazului.
12
După răcire, începeți să gătiți modul obișnuit în aragazul dvs. de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Orez AragazOrez Aragaz
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista