Gatiti cartea: nuci pecan confiate si nuci prajite cu ierburi
Această rețetă face 3 porții cu 1583 calorii, 27G de proteine, și 155g de grăsime fiecare. Dacă $6.27 pe portie se încadrează în bugetul dvs., gătiți cartea: nuci pecan confiate și nuci prăjite cu ierburi ar putea fi o uimitoare fără gluten, primar și vegetarian rețetă pentru a încerca. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți rozmarin, unt, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Gatiti cartea: popovers Cheesy Herbed, Gătiți cartea: Shake de Marshmallow prăjit, și Gatiti cartea: salata de varza cu nuca de cocos prajita.
Instrucțiuni
Poziționați rafturile în treimea inferioară și superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 250 F.
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și întindeți nucile pe tigaie. Se încălzește la cuptor timp de 5 minute (încălzirea nucilor ajută la prevenirea cristalizării mierii).
Între timp, se toarnă mierea într-o cratiță mică și se încălzește la foc mediu.
Se toarnă nucile într-un castron, se adaugă mierea și se presară cu un vârf de sare. Se amestecă pentru a acoperi nucile uniform cu mierea.
Tapetați două foi de copt cu Silpats și întindeți nucile pe foi.
Se presară cu restul de 3/4 linguriță de sare.
Coaceți timp de 2 ore, rotind tigăile la jumătatea coacerii.
Scoateți tigăile din cuptor și separați piulițele care se agață între ele.
Lăsați nucile să se răcească pe tigăi. A se păstra într-un recipient etanș până la 1 săptămână.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Setați un suport de răcire pe o a doua foaie de copt.
Întindeți nucile pe foaia de copt căptușită și prăjiți-le la cuptor timp de 7 minute. Rotiți tigaia și prăjiți-o timp de 5 până la 8 minute mai mult, până când nucile sunt parfumate și ușor colorate.
Între timp, combinați untul și ierburile într-o cratiță mică la foc mediu. De îndată ce untul începe să baloneze, scoateți-l de pe foc și lăsați-l deoparte să se infuzeze în timp ce nucile se prăjesc.
Se toarnă amestecul de unt într-un castron mediu, se adaugă sarea și se învârte untul în jurul părților laterale ale bolului.
Adăugați nucile și aruncați pentru a acoperi.
Transferați nucile într-un suport și stropiți orice unt rămas peste ele.
Lasă să se răcească ușor. Deoarece acestea sunt acoperite cu unt, se servesc cel mai bine calde.
Pentru depozitare, răciți complet nucile, apoi depozitați într-un recipient etanș până la 1 săptămână. Reîncălziți pe o foaie de copt într-un cuptor cald înainte de servire.