Gatiti cartea: Mar (sau pere) Bacon Crisp
Gatiti cartea: Apple (sau pere) Bacon Crisp este un vegetarian desert. Această rețetă face 6 porții cu 545 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stafide aurii, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti Cartea: Honey Crisp Apple Cake, Gatiti cartea: Okra prajita crocanta, și Gatiti cartea: salata Asiatica de pere, curmale si migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Se toarnă bourbonul peste stafide, se amestecă bine și se lasă deoparte să se înmoaie cel puțin 15 minute, până la câteva ore (mai mult este mai bine după gustul meu, dar dacă uitați să o faceți înainte, Timpul mai scurt va funcționa bine).
Dragați slănina în 3/4 cană de zahăr brun și așezați-o pe o foaie de copt căptușită cu folie cu o buză.
Presărați deasupra orice zahăr brun rămas.
Coaceți timp de 20 de minute sau până se rumenesc foarte închis, crocant și caramelizat. Scoateți cu grijă din cuptor și lăsați să se răcească.
În timp ce slănina se gătește, feliați fructele (pielea) direct într-o tigaie rotundă de 9 inci. După ce ați acoperit fundul tigaiei, presărați câteva stafide, apoi adăugați un pic de bourbon și scorțișoară.
Adăugați un alt strat de fructe, apoi stafidele rămase și scorțișoara.
Presărați echilibrul bourbonului deasupra și punctați cu untul. (Fructele feliate se pot acumula peste buza tigaiei, dar se vor așeza în timp ce se coace.)
Presărați feliile de slănină confiate deasupra.
Reduceți temperatura cuptorului la 375 F.
Faceți streusel combinând untul, făina, sarea și zaharurile într-un mixer sau robot de bucătărie. Amestecul trebuie să fie sfărâmicios și oarecum uscat.
Presărați deasupra amestecului de mere în tigaie și bateți ușor. Mergeți în jurul marginilor, apăsând streuselul în fruct pentru a sigila.
Așezați vasul în cuptor neacoperit și coaceți timp de 30 până la 40 de minute, până când sucurile clocotesc în jurul marginilor și streuselul se rumeneste frumos.
Scoateți din cuptor și răciți timp de 15 minute.
Se servește cald, cu înghețată sau gelato opțional.