Gatiti cartea: Mar (sau pere) Bacon Crisp

Gatiti cartea: Mar (sau pere) Bacon Crisp
Gatiti cartea: Apple (sau pere) Bacon Crisp este un vegetarian desert. Această rețetă face 6 porții cu 545 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stafide aurii, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti Cartea: Honey Crisp Apple Cake, Gatiti cartea: Okra prajita crocanta, și Gatiti cartea: salata Asiatica de pere, curmale si migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Se toarnă bourbonul peste stafide, se amestecă bine și se lasă deoparte să se înmoaie cel puțin 15 minute, până la câteva ore (mai mult este mai bine după gustul meu, dar dacă uitați să o faceți înainte, Timpul mai scurt va funcționa bine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
3
Dragați slănina în 3/4 cană de zahăr brun și așezați-o pe o foaie de copt căptușită cu folie cu o buză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga1 Boabe De Vanilie Intreaga
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Presărați deasupra orice zahăr brun rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga1 Boabe De Vanilie Intreaga
5
Coaceți timp de 20 de minute sau până se rumenesc foarte închis, crocant și caramelizat. Scoateți cu grijă din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
6
În timp ce slănina se gătește, feliați fructele (pielea) direct într-o tigaie rotundă de 9 inci. După ce ați acoperit fundul tigaiei, presărați câteva stafide, apoi adăugați un pic de bourbon și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
7
Adăugați un alt strat de fructe, apoi stafidele rămase și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
8
Presărați echilibrul bourbonului deasupra și punctați cu untul. (Fructele feliate se pot acumula peste buza tigaiei, dar se vor așeza în timp ce se coace.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
9
Presărați feliile de slănină confiate deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
10
Reduceți temperatura cuptorului la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
11
Faceți streusel combinând untul, făina, sarea și zaharurile într-un mixer sau robot de bucătărie. Amestecul trebuie să fie sfărâmicios și oarecum uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Presărați deasupra amestecului de mere în tigaie și bateți ușor. Mergeți în jurul marginilor, apăsând streuselul în fruct pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
13
Așezați vasul în cuptor neacoperit și coaceți timp de 30 până la 40 de minute, până când sucurile clocotesc în jurul marginilor și streuselul se rumeneste frumos.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
14
Scoateți din cuptor și răciți timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
15
Se servește cald, cu înghețată sau gelato opțional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatoGelato
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista