Gatiti cartea: linte cu sfecla prajita

Gatiti cartea: lintea cu sfecla prajita ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 428 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, ulei de măsline, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Gatiti cartea: linte cu Pancetta, Gatiti cartea: linte la gratar, și Gatiti cartea: linte franceza de baza.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375.
Înfășurați sfecla individual în folie de aluminiu și puneți-le într-o tigaie. Prăjiți sfecla până se înmoaie, aproximativ 1 oră.
În timp ce sfecla se prăjește, clătiți lintea în apă rece.
Puneți lintea într-o oală medie cu 3 căni de apă, ceapă, căței de usturoi și frunze de dafin. Se aduce la fierbere la foc mediu, se reduce focul la minim și se fierbe ușor până când toată apa a fost absorbită și lintea este fragedă, aproximativ 1 oră.
Adăugați mai multă apă dacă aveți nevoie. Folosiți o lingură cu fante pentru a pescui ceapa, usturoiul și frunza de dafin.
Scoateți sfecla din cuptor, desfaceți-o și, când este suficient de rece pentru a o manipula, alunecați pielea. Tăiați sfecla, apoi adăugați - le la lentile. Condimentează după gust cu sare și piper.
Transferați într-un vas de servire și stropiți generos cu un ulei de măsline extravirgin foarte bun și garnisiți cu mult pătrunjel tocat și scallions.