Gatiti cartea: linte cu sfecla prajita

Gatiti cartea: linte cu sfecla prajita
Gatiti cartea: lintea cu sfecla prajita ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 428 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, ulei de măsline, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Gatiti cartea: linte cu Pancetta, Gatiti cartea: linte la gratar, și Gatiti cartea: linte franceza de baza.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Înfășurați sfecla individual în folie de aluminiu și puneți-le într-o tigaie. Prăjiți sfecla până se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
În timp ce sfecla se prăjește, clătiți lintea în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Puneți lintea într-o oală medie cu 3 căni de apă, ceapă, căței de usturoi și frunze de dafin. Se aduce la fierbere la foc mediu, se reduce focul la minim și se fierbe ușor până când toată apa a fost absorbită și lintea este fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
LinteLinte
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați mai multă apă dacă aveți nevoie. Folosiți o lingură cu fante pentru a pescui ceapa, usturoiul și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Scoateți sfecla din cuptor, desfaceți-o și, când este suficient de rece pentru a o manipula, alunecați pielea. Tăiați sfecla, apoi adăugați - le la lentile. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Transferați într-un vas de servire și stropiți generos cu un ulei de măsline extravirgin foarte bun și garnisiți cu mult pătrunjel tocat și scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista