Gatiti cartea: friptura cu unt de hamsie

Gatiti cartea: friptura cu unt de hamsie ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 778 calorii, 46G de proteine, și 66g de grăsime fiecare. Pentru $5.57 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână pătrunjel cu frunze plate, friptură, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gatiti cartea: anghinare cu unt de hamsie, Gatiti cartea: Cannellini, Caper, lămâie și crostini de hamsie, și Gatiti cartea: friptura de Cowboy cu maioneza Chipotle.
Instrucțiuni
Combinați usturoiul, fileurile de hamsii, sarea și uleiul de măsline într-un mortar și pistil și amestecați până la o pastă netedă.
Se adaugă pătrunjelul și se macină cu pistilul până se amestecă bine cu usturoiul și hamsiile. Lucrați în unt și adăugați câteva măcinări ale morii de ardei. Pune deoparte. Gustați și reglați sarea (adăugați până la încă 1/8 linguriță).
Încălziți o tigaie grea la foc mare. Se usucă fripturile și se condimentează generos pe ambele părți cu sare și piper. Cu vârful degetelor, apăsați condimentele în fripturi.
Când tigaia este fierbinte, adăugați uleiul de canola.
Încălziți chiar sub fumat și adăugați fripturile, în loturi, dacă este necesar, pentru a evita aglomerarea tigaiei. Gatiti timp de 3 minute pe fiecare parte pentru fripturi rare de 1 inch grosime, 4 pana la 5 minute pentru fripturi mai groase.
Scoateți fripturile din tigaie și puneți imediat 4 până la 6 linguri de unt îngrămădite deasupra.
Lăsați carnea să se odihnească câteva minute, apoi feliați și serviți imediat.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Matanzas Creek Alexander Valley Merlot]()
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
O culoare Violet mediu. Arome de prune satsuma, zmeură acoperită cu ciocolată neagră și arome de ienibahar în primul rând. La gust, acesta este un Merlot clasic cu o concentrare bună. Este sărat și cu corp mediu, cu taninuri catifelate. Aromele de plăcintă cu cireșe de casă și lemn de santal sunt percepute cu ușurință la degustare.