Gatiti cartea: cocktail de creveti prajiti
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Cook the Book: cocktail de creveți prăjiți. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatarian servește 6 și costă $3.39 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 223 calorii. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, creveți, sos tabasco și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Gătiți cartea: Cocktail de creveți în stil Mexican, Gatiti cartea: cocktailul Throwdown, și Gatiti cartea: creveți Biryani.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Curățați și devein creveții, lăsând cozile aprinse.
Așezați-le pe o tigaie cu ulei de măsline, sare și piper și întindeți-le într-un singur strat. Prăjiți timp de 8 până la 10 minute, doar până când este roz și ferm și gătit. Se lasă deoparte să se răcească.
Pentru sos, combinați sosul de chili, ketchup, hrean, suc de lămâie, sos Worcestershire și Tabasco.
Se servește ca o baie cu creveții.