Gatiti cartea: ciuperci de usturoi si varza

Gatiti cartea: ciuperci de usturoi si varza
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Cook the Book: Garlicky Mushrooms and Kale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 83g de grăsime, și un total de 810 calorii. Pentru $3.91 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de rupt în bucăți, usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1788 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Gătiți cartea: midii aburite cu usturoi cu porumb și Sherry, Gatiti cartea: spaghete din grau integral cu varza, și Gatiti cartea: Risotto de sofran cu ciuperci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți o tigaie mare la foc mediu. Sautati usturoiul in ulei timp de aproximativ 2 minute, avand grija sa nu-l ardeti. Pulverizați-l cu puțin spray de gătit antiaderent, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ciupercile și presărați sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Lăsați-le să gătească timp de 5 până la 7 minute, amestecând des, până când umezeala s-a eliberat și ciupercile se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Adăugați kale și piper, și de a folosi clești pentru a saut pentru aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Adăugați stropi de apă dacă tigaia pare uscată. Varza ar trebui să fie fragedă și gătită destul de bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Serviți imediat. 
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista