Gatiti cartea: ciuperci de usturoi si varza

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Cook the Book: Garlicky Mushrooms and Kale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 83g de grăsime, și un total de 810 calorii. Pentru $3.91 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de rupt în bucăți, usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1788 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Gătiți cartea: midii aburite cu usturoi cu porumb și Sherry, Gatiti cartea: spaghete din grau integral cu varza, și Gatiti cartea: Risotto de sofran cu ciuperci.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tigaie mare la foc mediu. Sautati usturoiul in ulei timp de aproximativ 2 minute, avand grija sa nu-l ardeti. Pulverizați-l cu puțin spray de gătit antiaderent, dacă este necesar.
Adăugați ciupercile și presărați sarea.
Lăsați-le să gătească timp de 5 până la 7 minute, amestecând des, până când umezeala s-a eliberat și ciupercile se rumenesc ușor.
Adăugați kale și piper, și de a folosi clești pentru a saut pentru aproximativ 10 minute mai mult.
Adăugați stropi de apă dacă tigaia pare uscată. Varza ar trebui să fie fragedă și gătită destul de bine.