Gatiti cartea: Cele mai bune aripi americane

Nu poți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că dă-i lui Cook cartea: Best-Ever American Wings o încercare. Această rețetă face 24 de porții cu 219 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de melasă, cimbru, ulei de gătit fără aromă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gatiti cartea: aripi clasice de bivol, Gatiti cartea: aripi vietnameze dulci si acri, și Gatiti cartea: aripi de pui glazurate cu mahon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați vârfurile aripilor și salvați-le pentru a face stoc. Într-un castron mare, combinați vinul roșu, ketchup-ul, Heinz 57, zahărul brun, pudra de chili, melasa, oregano, cimbru, boia și sosul Tabasco. Într-o tigaie de 12 inci, adăugați uleiul și sotati usturoiul. când usturoiul începe să se rumenească, adăugați amestecul de vin roșu. Se aduce la fierbere scăzută, apoi se fierbe timp de 20 de minute. Se răcește la temperatura camerei.
Într-un castron suficient de mare pentru a ține aripile, combinați aripile și sosul de vin roșu.
Se amestecă bine. Marinati aripile la frigider timp de 1 pana la 24 de ore (cu cat mai mult, cu atat mai bine).
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Tapetați o tigaie superficială cu folie. Înveliți un suport de sârmă cu spray de gătit antiaderent și așezați suportul în tigaia de copt.
Scurgeți puiul și rezervați marinada. Aranjați aripile pe raft (suprafață netedă în jos) și prăjiți timp de 30 de minute.
Scurgeți lichidul acumulat din tigaie. Ungeți aripile cu marinada rezervată, întoarceți-le și ungeți din nou. Prăjiți până când aripile capătă o culoare de mahon, aproximativ încă 30 de minute.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripile de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.