Gatiti Cartea: cea mai mare parte nu salata de cartofi
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Gatiti Cartea: cea mai mare parte nu salata de cartofi ar putea fi o reteta minunat pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 344 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 57 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de muștar de cereale, oțet de vin, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este spectaculos. Încercați Gatiti cartea: Praline de cartofi dulci, Gatiti cartea: busuioc de cartofi pur Approbe, și Gatiti cartea: vafe de cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală cu apă la fierbere. Sare generos, adaugă cartofii și gătește până se înmoaie, dar nu se destramă, aproximativ 10 minute. Cu treizeci de secunde înainte ca cartofii să se gătească, adăugați fasolea verde în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți cartofii și fasolea și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Toppinguri, Opționale
3
Între timp, faceți pansamentul amestecând muștarul, oțetul, 1 lingură de ulei de măsline, zahărul și 1/4 linguriță de sare într-un castron. Alternativ, combinați ingredientele într-un borcan de zidărie și agitați până se omogenizează. Gustați și reglați dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Conserve Borcan
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-o tigaie mare, sautați mararul într-un strop de ulei de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați câteva vârfuri de sare, amestecați prazul și saut-ul până la auriu și ușor crocant, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Într-un castron mare, aruncați ușor cartofii și fasolea verde, țelina, castravetele, tofu, arpagicul și jumătate din praz cu cea mai mare parte a pansamentului. Gustați și adăugați o stropire de sare, dacă este necesar. Întoarceți-vă pe un platou și terminați cu un strop final de pansament și prazul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Culese Crengute De Marar
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat