Gatiti cartea: Burger Fleur cu trufe
Rețeta gătește cartea: Fleur Burger cu trufe ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 970 calorii, 41G de proteine, și 69G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați semințe de coriandru, trufe, bulion de pui ambalat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: Trufe de ciocolata alba, Gatiti cartea: Trufe de ciocolata dulce-amărui, și Gatiti cartea: Burger si cartofi prajiti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face burgerii, modelați carnea în 4 chiftele de dimensiuni uniforme de aproximativ 1 inch grosime. Manipulați ușor pentru a menține textura ușoară și suculentă. Burgerii pot fi modelați și refrigerați, acoperiți, timp de câteva ore sau peste noapte.
Când este gata de gătit, într-un castron mic amestecați amidonul de porumb și aproximativ 2 linguri de bulion până se omogenizează bine. Pune deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare sau tigaie la grătar la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte. Condimentați generos carnea pe ambele părți cu sare și piper.
Gatiti burgerii in tigaie, intorcand o data sau de doua ori, timp de 7 pana la 10 minute pentru mediu-rar. Nu apăsați pe torturi. Cu o lingură mare, ungeți burgerii de mai multe ori cu grăsimea din tigaie. (De asemenea, puteți preîncălzi cuptorul la 450 de grade F și gătiți burgerii deasupra aragazului până când se rumenesc pe ambele părți, apoi terminați-i în cuptor.)
Scoateți burgerii într-un platou cald și rezervați tigaia de gătit. Păstrați burgerii calzi și lăsați să se odihnească câteva minute înainte de servire.
Lucrând rapid, astfel încât tigaia de burger să fie încă fierbinte, turnați orice grăsime rămasă și readuceți tigaia la foc mediu.
Adăugați portul și amestecați și răzuiți pe toate părțile laterale și pe fundul tigaiei pentru a disloca toate bucățile rumenite.
Adăugați stocul rămas și aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce cu aproximativ o treime, aproximativ 2 minute.
Adăugați amestecul de amidon de porumb și gătiți și amestecați până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 1 minut.
Prăjiți chiflele într-un cuptor cu prăjitor de pâine sau sub broiler, la aproximativ 5 centimetri de foc, până când sunt ușor prăjite. Sau prăjiți-le pe perimetrul exterior al tigaiei pentru grătar. Folosiți 2 linguri de unt pentru a întinde pe părțile tăiate ale chiflelor. Pune deoparte.
Încălziți restul de 1 lingură de unt într-o tigaie mică la foc mediu până când untul începe să baloneze.
Adăugați feliile de trufe, dacă folosiți, și gătiți, amestecând și aruncând, până când trufele sunt calde, aproximativ 30 de secunde. Puneți deoparte și păstrați cald.
Pentru a construi burgerii, aranjați o mână mică de verdeață pe fundul chiflei și întindeți o lingură de ceapă murată pe verdeață.
Puneți burgerii deasupra și împărțiți uniform feliile de trufe între ele. Stropiți ușor sosul peste și în jurul burgerilor, apoi presărați cu fleur de sel. Echilibrează blaturile de chifle împotriva burgerilor și servește imediat.
Puneți 2 litri (8 căni) bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu sau fără sare într-o oală mare cu 1 ceapă galbenă tocată aproximativ; 1 tulpină de țelină, tăiată în bucăți; 1 morcov, tăiat în bucăți; 1 praz mic, tăiat în bucăți; 1 roșie, tocată aproximativ; și un cățel de usturoi zdrobit.
Adăugați câte o crenguță de pătrunjel și cimbru și o frunză de dafin.
Adăugați aproximativ 1/4 cană de vin alb sau sherry.
Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la foc mic și se gătește, neacoperit, până se reduce la aproximativ 6 căni, aproximativ 1 oră.
Se strecoară, apăsând ușor pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Aruncați solidele și refrigerați stocul, acoperit, până când este necesar.
Ceapă Murată Cu Grenadină
- face aproximativ 2 cani -
Legați boabele de piper și semințele de coriandru în pânză de brânză sau puneți-le într-o bilă de ceai. Într-o cratiță nereactivă la foc mediu-mare, aduceți oțetul, grenadina și condimentele la fierbere.
Adăugați ceapa și fierbeți, neacoperită, timp de 10 până la 15 minute.
Lăsați să se răcească, transferați într-un recipient nereactiv, acoperiți și lăsați să stea timp de 2 ore înainte de utilizare. Ceapa va căpăta o culoare mai profundă și va căpăta mai multă aromă dacă este lăsată în amestecul de murat timp de o zi sau două înainte de utilizare. Se păstrează, la frigider, până la 2 săptămâni.