Gatiti cartea: Burger Fleur cu trufe

Gatiti cartea: Burger Fleur cu trufe
Rețeta gătește cartea: Fleur Burger cu trufe ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 970 calorii, 41G de proteine, și 69G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați semințe de coriandru, trufe, bulion de pui ambalat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: Trufe de ciocolata alba, Gatiti cartea: Trufe de ciocolata dulce-amărui, și Gatiti cartea: Burger si cartofi prajiti pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face burgerii, modelați carnea în 4 chiftele de dimensiuni uniforme de aproximativ 1 inch grosime. Manipulați ușor pentru a menține textura ușoară și suculentă. Burgerii pot fi modelați și refrigerați, acoperiți, timp de câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Când este gata de gătit, într-un castron mic amestecați amidonul de porumb și aproximativ 2 linguri de bulion până se omogenizează bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare sau tigaie la grătar la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte. Condimentați generos carnea pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Gatiti burgerii in tigaie, intorcand o data sau de doua ori, timp de 7 pana la 10 minute pentru mediu-rar. Nu apăsați pe torturi. Cu o lingură mare, ungeți burgerii de mai multe ori cu grăsimea din tigaie. (De asemenea, puteți preîncălzi cuptorul la 450 de grade F și gătiți burgerii deasupra aragazului până când se rumenesc pe ambele părți, apoi terminați-i în cuptor.)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți burgerii într-un platou cald și rezervați tigaia de gătit. Păstrați burgerii calzi și lăsați să se odihnească câteva minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Lucrând rapid, astfel încât tigaia de burger să fie încă fierbinte, turnați orice grăsime rămasă și readuceți tigaia la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger HelperHamburger Helper
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați portul și amestecați și răzuiți pe toate părțile laterale și pe fundul tigaiei pentru a disloca toate bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați stocul rămas și aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce cu aproximativ o treime, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
9
Adăugați amestecul de amidon de porumb și gătiți și amestecați până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
10
Prăjiți chiflele într-un cuptor cu prăjitor de pâine sau sub broiler, la aproximativ 5 centimetri de foc, până când sunt ușor prăjite. Sau prăjiți-le pe perimetrul exterior al tigaiei pentru grătar. Folosiți 2 linguri de unt pentru a întinde pe părțile tăiate ale chiflelor. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru PetreceriFlori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
11
Încălziți restul de 1 lingură de unt într-o tigaie mică la foc mediu până când untul începe să baloneze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Adăugați feliile de trufe, dacă folosiți, și gătiți, amestecând și aruncând, până când trufele sunt calde, aproximativ 30 de secunde. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TrufeTrufe
13
Pentru a construi burgerii, aranjați o mână mică de verdeață pe fundul chiflei și întindeți o lingură de ceapă murată pe verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă MuratăCeapă Murată
VerziiVerzii
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
14
Puneți burgerii deasupra și împărțiți uniform feliile de trufe între ele. Stropiți ușor sosul peste și în jurul burgerilor, apoi presărați cu fleur de sel. Echilibrează blaturile de chifle împotriva burgerilor și servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
15
Stoc Rapid De Pui
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
16
Puneți 2 litri (8 căni) bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu sau fără sare într-o oală mare cu 1 ceapă galbenă tocată aproximativ; 1 tulpină de țelină, tăiată în bucăți; 1 morcov, tăiat în bucăți; 1 praz mic, tăiat în bucăți; 1 roșie, tocată aproximativ; și un cățel de usturoi zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Ceapă GalbenăCeapă Galbenă
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
17
Adăugați câte o crenguță de pătrunjel și cimbru și o frunză de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
18
Adăugați aproximativ 1/4 cană de vin alb sau sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
19
Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la foc mic și se gătește, neacoperit, până se reduce la aproximativ 6 căni, aproximativ 1 oră.
20
Se strecoară, apăsând ușor pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Aruncați solidele și refrigerați stocul, acoperit, până când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
21
Ceapă Murată Cu Grenadină
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă MuratăCeapă Murată
1 Uncie De Vodcă Cu Zmeură1 Uncie De Vodcă Cu Zmeură
22
- face aproximativ 2 cani -
23
Legați boabele de piper și semințele de coriandru în pânză de brânză sau puneți-le într-o bilă de ceai. Într-o cratiță nereactivă la foc mediu-mare, aduceți oțetul, grenadina și condimentele la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Uncie De Vodcă Cu Zmeură1 Uncie De Vodcă Cu Zmeură
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
24
Adăugați ceapa și fierbeți, neacoperită, timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
25
Lăsați să se răcească, transferați într-un recipient nereactiv, acoperiți și lăsați să stea timp de 2 ore înainte de utilizare. Ceapa va căpăta o culoare mai profundă și va căpăta mai multă aromă dacă este lăsată în amestecul de murat timp de o zi sau două înainte de utilizare. Se păstrează, la frigider, până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista