Rețeta gătește cartea: Fleur Burger cu trufe ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 970 calorii, 41G de proteine, și 69G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați semințe de coriandru, trufe, bulion de pui ambalat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gatiti cartea: Trufe de ciocolata alba, Gatiti cartea: Trufe de ciocolata dulce-amărui, și Gatiti cartea: Burger si cartofi prajiti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face burgerii, modelați carnea în 4 chiftele de dimensiuni uniforme de aproximativ 1 inch grosime. Manipulați ușor pentru a menține textura ușoară și suculentă. Burgerii pot fi modelați și refrigerați, acoperiți, timp de câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Când este gata de gătit, într-un castron mic amestecați amidonul de porumb și aproximativ 2 linguri de bulion până se omogenizează bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare sau tigaie la grătar la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte. Condimentați generos carnea pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Gatiti burgerii in tigaie, intorcand o data sau de doua ori, timp de 7 pana la 10 minute pentru mediu-rar. Nu apăsați pe torturi. Cu o lingură mare, ungeți burgerii de mai multe ori cu grăsimea din tigaie. (De asemenea, puteți preîncălzi cuptorul la 450 de grade F și gătiți burgerii deasupra aragazului până când se rumenesc pe ambele părți, apoi terminați-i în cuptor.)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți burgerii într-un platou cald și rezervați tigaia de gătit. Păstrați burgerii calzi și lăsați să se odihnească câteva minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Lucrând rapid, astfel încât tigaia de burger să fie încă fierbinte, turnați orice grăsime rămasă și readuceți tigaia la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamburger Helper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați portul și amestecați și răzuiți pe toate părțile laterale și pe fundul tigaiei pentru a disloca toate bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Port
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați stocul rămas și aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce cu aproximativ o treime, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
9
Adăugați amestecul de amidon de porumb și gătiți și amestecați până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
10
Prăjiți chiflele într-un cuptor cu prăjitor de pâine sau sub broiler, la aproximativ 5 centimetri de foc, până când sunt ușor prăjite. Sau prăjiți-le pe perimetrul exterior al tigaiei pentru grătar. Folosiți 2 linguri de unt pentru a întinde pe părțile tăiate ale chiflelor. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
11
Încălziți restul de 1 lingură de unt într-o tigaie mică la foc mediu până când untul începe să baloneze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați feliile de trufe, dacă folosiți, și gătiți, amestecând și aruncând, până când trufele sunt calde, aproximativ 30 de secunde. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Trufe
13
Pentru a construi burgerii, aranjați o mână mică de verdeață pe fundul chiflei și întindeți o lingură de ceapă murată pe verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Murată
Verzii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
14
Puneți burgerii deasupra și împărțiți uniform feliile de trufe între ele. Stropiți ușor sosul peste și în jurul burgerilor, apoi presărați cu fleur de sel. Echilibrează blaturile de chifle împotriva burgerilor și servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De Sel
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
15
Stoc Rapid De Pui
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
16
Puneți 2 litri (8 căni) bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu sau fără sare într-o oală mare cu 1 ceapă galbenă tocată aproximativ; 1 tulpină de țelină, tăiată în bucăți; 1 morcov, tăiat în bucăți; 1 praz mic, tăiat în bucăți; 1 roșie, tocată aproximativ; și un cățel de usturoi zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Ceapă Galbenă
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
17
Adăugați câte o crenguță de pătrunjel și cimbru și o frunză de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
18
Adăugați aproximativ 1/4 cană de vin alb sau sherry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
19
Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la foc mic și se gătește, neacoperit, până se reduce la aproximativ 6 căni, aproximativ 1 oră.
20
Se strecoară, apăsând ușor pe solide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Aruncați solidele și refrigerați stocul, acoperit, până când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
21
Ceapă Murată Cu Grenadină
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Murată
1 Uncie De Vodcă Cu Zmeură
22
- face aproximativ 2 cani -
23
Legați boabele de piper și semințele de coriandru în pânză de brânză sau puneți-le într-o bilă de ceai. Într-o cratiță nereactivă la foc mediu-mare, aduceți oțetul, grenadina și condimentele la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Uncie De Vodcă Cu Zmeură
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
24
Adăugați ceapa și fierbeți, neacoperită, timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
25
Lăsați să se răcească, transferați într-un recipient nereactiv, acoperiți și lăsați să stea timp de 2 ore înainte de utilizare. Ceapa va căpăta o culoare mai profundă și va căpăta mai multă aromă dacă este lăsată în amestecul de murat timp de o zi sau două înainte de utilizare. Se păstrează, la frigider, până la 2 săptămâni.