Gatiti cartea: biscuiti Stilton si nuc

Gatiti cartea: biscuiti Stilton si nuc
Gatiti cartea: Stilton si nuc biscuiti ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 81 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 12 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 39 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, nuci, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Biscuiți Stilton și nuc, Gatiti cartea: pâine franceză de nuc, și Gatiti cartea: Nectarine si Galete de nuc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul și Stiltonul timp de 1 minut, până se omogenizează. Cu mixerul la foc mic, adăugați făina, sarea și piperul și continuați să bateți aproximativ 1 minut până când aluatul se sfărâmă mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StiltonStilton
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați 1 lingură de apă rece și amestecați până când aluatul se unește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
3
Aruncați aluatul într-o scândură făinoasă și apoi folosiți palmele pentru a-l rula într-un buștean lung de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Periați buștenul complet cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Întindeți nucile pe o tăietură și rotiți bușteanul înainte și înapoi în nuci, apăsând ușor, pentru a le distribui pe buștean. Înfășurați în plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 30 de minute sau până la 4 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 km f și tapetați o foaie cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Tăiați buștenul în felii groase de 3/8 inci cu un cuțit mic ascuțit și aranjați biscuiții la o distanță de 1/2 inch pe tava.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Coaceți timp de 22 de minute, până se rumenesc foarte ușor, rotind tigaia o dată în timpul coacerii. Se răcește pe tigaie și se servește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista