Gatiti cartea: biscuiti Stilton si nuc
Gatiti cartea: Stilton si nuc biscuiti ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 81 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 12 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 39 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, nuci, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Biscuiți Stilton și nuc, Gatiti cartea: pâine franceză de nuc, și Gatiti cartea: Nectarine si Galete de nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul și Stiltonul timp de 1 minut, până se omogenizează. Cu mixerul la foc mic, adăugați făina, sarea și piperul și continuați să bateți aproximativ 1 minut până când aluatul se sfărâmă mare.
Adăugați 1 lingură de apă rece și amestecați până când aluatul se unește.
Aruncați aluatul într-o scândură făinoasă și apoi folosiți palmele pentru a-l rula într-un buștean lung de 12 inci.
Periați buștenul complet cu spălarea ouălor.
Întindeți nucile pe o tăietură și rotiți bușteanul înainte și înapoi în nuci, apăsând ușor, pentru a le distribui pe buștean. Înfășurați în plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 30 de minute sau până la 4 zile.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 km f și tapetați o foaie cu hârtie pergament.
Tăiați buștenul în felii groase de 3/8 inci cu un cuțit mic ascuțit și aranjați biscuiții la o distanță de 1/2 inch pe tava.
Coaceți timp de 22 de minute, până se rumenesc foarte ușor, rotind tigaia o dată în timpul coacerii. Se răcește pe tigaie și se servește la temperatura camerei.