Gatiti cartea: Apple Galette

Gatiti cartea: Apple Galette
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Cook the Book: Apple Galette. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 430 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, fasole de vanilie, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Gatiti cartea: Galette cu crema de smochine si miere, Gatiti cartea: Galette de piersici albe si rosii, și Gatiti cartea: tort irlandez de mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați un covor de copt din siliciu (cum ar fi un Silpat) sau o foaie mare de hârtie pergament pe o suprafață plană de lucru și pregătiți un alt covor sau foaie de hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
2
Așezați zahărul într-o cratiță grea și adăugați suficientă apă pentru a acoperi zahărul. Gatiti zaharul, fara a amesteca, pana se transforma intr-un caramel inchis, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați 2 linguri de unt și scorțișoară. Răsturnați semințele din boabele de vanilie în caramel și amestecați pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Turnați amestecul de caramel pe centrul covorașului sau hârtiei pergament de pe suprafața de lucru, apoi așezați al doilea covor sau foaie de hârtie pergament deasupra. Folosind un sucitor, aplatizați caramelul cu atenție și lăsați-l să se răcească și să se fixeze. Rupeți amestecul de caramel în bucăți mici, apoi puneți-le într-un robot de bucătărie și macinați-le într-o pulbere fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
5
Preîncălziți cuptorul la 325 km F. Înveliți ușor o tigaie rotundă de 8 inci cu restul de 1 lingură de unt și presărați puțin din pudra de scorțișoară-caramel. Feliați merele în cruce, cât mai subțire posibil. Aranjați jumătate din feliile de mere peste pudra de scorțișoară-caramel din tigaie, formând un strat și suprapunându-se ușor. Acoperiți merele cu câteva linguri de pudră de scorțișoară-caramel și repetați cu feliile de mere rămase și pudra de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
6
Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu și coaceți timp de 1 oră, sau până când merele sunt fierte, fragede și doar ușor caramelizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scoateți folia și coaceți încă 20 de minute, permițând evaporarea excesului de umiditate.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Transferați tigaia într-un raft și lăsați merele să se răcească. Între timp, creșteți temperatura cuptorului la 400 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Așezați aluatul foietaj rece rotund, centrat, deasupra tigaiei peste merele răcite. Acoperiți cu o foaie mare de hârtie pergament și acoperiți cu o foaie de copt, apoi inversați tortul cu mere pe foaia de copt tapetată cu pergament. Dacă este necesar, recentrați tigaia inversată deasupra aluatului de foietaj, lăsând o margine de aluat de 1 inch în jurul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
10
Scoateți tigaia pentru tort, dezvăluind straturile de mere coapte. Periați ușor aluatul expus cu oul bătut și coaceți timp de 20 până la 25 de minute, sau până când aluatul se rumeneste și s-a umflat uniform în jurul umpluturii de mere. Se răcește ușor, apoi se feliază în pene și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista