Gater Gravy

Gater Gravy
Sawmill Gravy ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 347 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, făină, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Biscuiți din sud și sos de gater (sos de cârnați), Sos De Țară (Sos De Smântână), și Sos de cârnați pentru biscuiți și sos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiți cârnații într-o tigaie mare la foc mediu, amestecând până se sfărâmă și nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți cârnații și scurgeți pe prosoape de hârtie. Ștergeți tigaia curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
3
Topiți untul în tigaie la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Bateți făina până se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, 1 minut. Se amestecă treptat laptele și se gătește, amestecând constant, la foc mediu aproximativ 10 până la 12 minute sau până se îngroașă și se fierbe. Se amestecă cârnați, sare, piper și, dacă se dorește, condimente italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
CârnațiCârnați
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții5
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista