Gaston ' s Trout Amandine

Gaston ' s Trout Amandine
Gaston ' s Trout Amandine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 946 calorii, 80g de proteine, și 66g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 9,14 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper crăpat, pătrunjel, garnitură: lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 85%. Rețete similare includ Trout Amandine, Trout Amandine, și Trout Amandine.

Instrucțiuni

1
Periați păstrăvul cu 2 linguri de suc de lămâie și presărați cu piper crăpat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei CrăpatArdei Crăpat
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
PăstrăvPăstrăv
2
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați 2 păstrăv și gătiți 6 până la 8 minute, întorcând o dată sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți pe un platou de servire și păstrați-l la cald. Repetați procedura cu restul de unt și păstrăv. Ștergeți picăturile din tigaie cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Topiți restul de 1/4 cană de unt în tigaie; adăugați migdale și sotati până devin aurii. Se amestecă 1/4 cană suc de lămâie și pătrunjel; se toarnă peste păstrăv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate75
Revista