Garnitura savuroasă de dovlecei și fasole este o fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 41 calorii. Această rețetă servește 40 și costă 17 cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați slănină Oscar mayer, ceapă, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Garnitură De Caserolă De Dovlecei, Butternut Squash Souffle Garnitură, și Garnitură: Dovleac De Ghindă Cu Crustă De Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti slanina si ceapa in tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare 10 min. sau până când slănina este crocantă, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați dovlecei și bulion. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; se fierbe 10 min. sau până când dovlecelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Adăugați fasole; se amestecă. Acoperă. Gatiti 8-10 min. sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
4
Se amestecă brânza și pătrunjelul chiar înainte de servire.