Garbure (șuncă franceză și tocană de legume)

Garbure (șuncă franceză și tocană de legume)
Rețeta Garbure (șuncă franceză și tocană de legume) ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 9 ore și 30 de minute. O porție conține 408 calorii, 22g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cartofi, morcov, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tocană de legume în stil francez a lui James Peterson, Tocană De Vită Franceză, și Tocană De Vită Franceză.

Instrucțiuni

1
Sortează și spală fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
2
Se introduce într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei. Acoperiți și lăsați să stea 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Scurgere.
4
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Adăugați ceapa. Acoperiți și gătiți 8 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Adăugați prazul și usturoiul tocat; gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PrazPraz
7
Adăugați fasole înmuiată, stoc, herbes de Provence, hocks de șuncă și frunze de dafin. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră sau până când fasolea este doar fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Ham HockHam Hock
Frunze De DafinFrunze De Dafin
FasoleFasole
StocStoc
8
Scoateți cârligul de șuncă; se răcește ușor. Alegeți carnea din oase; rezervați carne. Aruncați oasele și grăsimile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ham HockHam Hock
CarneCarne
9
Adăugați cartofi, napi și morcov în tigaie; gatiti 10 minute sau pana se inmoaie. Se amestecă varza; se fierbe 4 minute. Se amestecă pătrunjelul, cimbru, oțet, sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
CartofiCartofi
VarzăVarză
PătrunjelPătrunjel
OțetOțet
MorcovMorcov
NapNap
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Frecați feliile de pâine prăjită cu părțile tăiate de cățel de usturoi; se întinde uniform cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
11
Serviți pâine prăjită cu supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
SupăSupă
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Revista