Garbanzos con Paticas de Cerdo (năut cu tocană de picioare de porc)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Garbanzos con Paticas de Cerdo (năut cu tocană de picioare de porc). O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 287 calorii. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de jareți de porc, ceapă, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 59 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Rețete similare includ Estofado de Cerdo (tocană de porc), Sudado de Cerdo (tocană de porc columbiană), și Linte și tocană de porc (Lentejas Estofadas con Cerdo).
Instrucțiuni
puneți ceapa, usturoiul, ceapa, roșiile, achiote, chimenul și 3 linguri de apă în blender și amestecați până se formează o pastă.
Scurgeți fasolea garbanzo și puneți-o într-o oală mare și adăugați apa, amestecul de ceapă și jareții de porc. La foc mediu-mare, aduceți fasolea la fierbere, apoi acoperiți oala și reduceți focul la mediu-mic. Lăsați fasolea să gătească până aproape fragedă, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Adăugați morcovii și cartofii și gătiți încă 30 de minute sau până când fasolea este fragedă.
Adăugați coriandru proaspăt și serviți cu orez alb și avocado pe lateral.