Ganache De Ciocolată Peste Înghețată De Cafea

Ganache de ciocolată peste înghețată de cafea ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $ 8.9 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 228g de grăsime, și un total de 3298 calorii. Această rețetă servește 1. Un amestec de amaretto, ganache de ciocolată caldă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Vara. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Tort de crep cu Baileys Coffee Creamer Ganache de ciocolată {grâu integral}, Moartea Prin Înghețată De Ciocolată, și Fără Înghețată De Ciocolată Keto pentru rețete similare.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "