Gambe De Miel Fierte Lent
Gambele de miel fierte lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 326 calorii, 40g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.61 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, coajă de lămâie, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Gambe de miel fierte cu aragaz lent, Slow Cooker miel Shanks fiert în Guinness, și Cozi De Miel Fierte.
Instrucțiuni
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Presărați mielul uniform cu piper.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați mielul în tigaie; gatiti 8 minute, rumenindu-se pe toate partile.
Scoateți mielul din tigaie.
Adăugați ceapa, cimbru și usturoi în tigaie; gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Adăugați vin în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite; gatiti pana se evapora lichidul (aproximativ 2 minute). Se amestecă sosul marinara și bulionul; gatiti 4 minute, amestecand ocazional. Întoarceți mielul în tigaie. Acoperiți; reduceți căldura la minim și fierbeți 2 ore sau până când este foarte fragedă și carnea se trage ușor din os.
Scoateți mielul din tigaie; degresați orice grăsime de pe suprafața sosului și aruncați-o. Creșteți căldura la mediu-mare; aduceți sosul la fierbere și gătiți până când sosul se îngroașă (aproximativ 6 minute).
Adăugați miel; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Scoateți tigaia de pe foc; se amestecă busuiocul și coaja.