Gambe De Miel Fierte Lent

Gambe De Miel Fierte Lent
Gambele de miel fierte lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 326 calorii, 40g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.61 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, coajă de lămâie, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Gambe de miel fierte cu aragaz lent, Slow Cooker miel Shanks fiert în Guinness, și Cozi De Miel Fierte.

Instrucțiuni

1
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Presărați mielul uniform cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
MielMiel
3
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați mielul în tigaie; gatiti 8 minute, rumenindu-se pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți mielul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa, cimbru și usturoi în tigaie; gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați vin în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite; gatiti pana se evapora lichidul (aproximativ 2 minute). Se amestecă sosul marinara și bulionul; gatiti 4 minute, amestecand ocazional. Întoarceți mielul în tigaie. Acoperiți; reduceți căldura la minim și fierbeți 2 ore sau până când este foarte fragedă și carnea se trage ușor din os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos MarinaraSos Marinara
BulionBulion
OsOs
MielMiel
CarneCarne
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Scoateți mielul din tigaie; degresați orice grăsime de pe suprafața sosului și aruncați-o. Creșteți căldura la mediu-mare; aduceți sosul la fierbere și gătiți până când sosul se îngroașă (aproximativ 6 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați miel; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
10
Scoateți tigaia de pe foc; se amestecă busuiocul și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista