Gambe de miel cu Ancho Chile miere glazura este un fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 52G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 741 calorii. Pentru $ 4.9 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână iaurt, frunze de dafin, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este uimitor. Încercați Raft de miel cu glazură de Ancho-miere, Ancho Chile curcan cu glazură de Bourbon de arțar, și Cotlet de porc cu frecare Ancho Chile și glazură de zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți uleiul în cuptorul olandez mare sau în vasul de copt emailat. Tăiați gambele pe toate părțile și lăsați-le deoparte. În aceeași oală, călește ceapa și usturoiul 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Adăugați 2 ardei iute ancho, roșii și bulion de pui. Se condimentează cu chimen, frunze de dafin, sare și piper. Fierbeți scurt, apoi readuceți gambele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Stoc De Pui
Frunze De Dafin
Tomate
Ardei Iute
Chimen
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Acoperiți și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 2 până la 2 1/2 ore. Carnea ar trebui să fie gata să cadă de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Os
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Pentru a face glazura: acoperiți 6 ardei iute ancho cu apă clocotită și înmuiați timp de 10 minute. Într-un robot de bucătărie, combinați ardei iute, 1 cană de apă, miere și coajă de portocală. Procesați până se omogenizează; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Ardei Iute
Dressing Japonez De Susan Preparat
Miere
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
6
Pentru a face toppingul: într-un castron mic, amestecați iaurtul, coriandrul și sarea. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Iaurt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Când gambele sunt gata, scoateți-le din cuptorul olandez și puneți-le într-o tigaie unsă cu ulei. Creșteți temperatura cuptorului la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor Olandez
Cuptor
8
Întindeți glazura peste cozi și reveniți la cuptor până se formează o crustă ușoară, 6 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Se servește pe farfurii mari înconjurate de bază de roșii și acoperite cu amestecul de iaurt răcoritor.