Gambe de miel cu glazură de miere Ancho Chile

Gambe de miel cu glazură de miere Ancho Chile
Gambe de miel cu Ancho Chile miere glazura este un fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 52G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 741 calorii. Pentru $ 4.9 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână iaurt, frunze de dafin, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este uimitor. Încercați Raft de miel cu glazură de Ancho-miere, Ancho Chile curcan cu glazură de Bourbon de arțar, și Cotlet de porc cu frecare Ancho Chile și glazură de zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul în cuptorul olandez mare sau în vasul de copt emailat. Tăiați gambele pe toate părțile și lăsați-le deoparte. În aceeași oală, călește ceapa și usturoiul 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați 2 ardei iute ancho, roșii și bulion de pui. Se condimentează cu chimen, frunze de dafin, sare și piper. Fierbeți scurt, apoi readuceți gambele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Stoc De PuiStoc De Pui
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
Ardei IuteArdei Iute
ChimenChimen
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Acoperiți și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 2 până la 2 1/2 ore. Carnea ar trebui să fie gata să cadă de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Pentru a face glazura: acoperiți 6 ardei iute ancho cu apă clocotită și înmuiați timp de 10 minute. Într-un robot de bucătărie, combinați ardei iute, 1 cană de apă, miere și coajă de portocală. Procesați până se omogenizează; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Ardei IuteArdei Iute
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
MiereMiere
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Pentru a face toppingul: într-un castron mic, amestecați iaurtul, coriandrul și sarea. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
IaurtIaurt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Când gambele sunt gata, scoateți-le din cuptorul olandez și puneți-le într-o tigaie unsă cu ulei. Creșteți temperatura cuptorului la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Cuptor OlandezCuptor Olandez
CuptorCuptor
8
Întindeți glazura peste cozi și reveniți la cuptor până se formează o crustă ușoară, 6 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se servește pe farfurii mari înconjurate de bază de roșii și acoperite cu amestecul de iaurt răcoritor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
IaurtIaurt
BazaBaza
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista