Galette de afine cu inghetata de lamaie

Galette de afine cu înghețată de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 309 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Un amestec de afine, înghețată superpremium vanillan, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Galette Cu Cremă De Brânză De Afine Cu Lămâie, Galette De Afine Cu Lămâie, și Înghețată Cremoasă De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F. tapetați o foaie mare de copt cu folie și folie de unt.
Transferați înghețata într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde la o putere de 30% la intervale de 10 secunde până când se înmoaie, aproximativ 50 de secunde în total. Se amestecă coaja și sucul, apoi se întinde subțire într-o tigaie superficială și se congelează în timp ce se face galette.
Se amestecă afine, amidon de porumb, coajă, suc, scorțișoară, sare și 1/2 cană de zahăr într-un castron mare până se combină.
Desfaceți aluatul de plăcintă și desfaceți-l pe foaia de copt, apoi lingurați amestecul de afine pe centrul aluatului, lăsând o margine de 1 1/2 inch în jurul marginii.
Îndoiți marginea aluatului peste 1 inch de amestec de afine, aluat plisat, apoi punctați umplutura de afine cu bucăți de unt. Periați ușor patiseria cu o parte din ou bătut și presărați cu restul de linguriță de zahăr.
Coaceți până când umplutura de afine clocotește și patiseria este aurie, 25 până la 30 de minute. Se răcește ușor pe foaia de copt pe un raft.
Serviți galette caldă cu linguri de înghețată de lămâie.