G. I. Joes

G. I. Joes
G. I. Joes ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $2.6 pe portie. O porție conține 358 calorii, 20g de proteine, și 8g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, chimen măcinat, roșii uscate la soare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Moale Joes (Neglijent Joes Fara Carne Vărul) (Fara Carne Luni), Sloppy Chori-Joes (Chorizo Sloppy Joes), și Cel Mai Bun Neglijent Joe.

Instrucțiuni

1
Combinați apa clocotită și roșiile uscate la soare într-un castron și lăsați să stea 5 minute sau până când roșiile sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
TomateTomate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurgeți și tocați roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa tocată, ardeiul gras roșu și usturoiul; saut 3 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă roșiile uscate la soare, sosul de soia și următoarele 8 ingrediente (sos de soia prin roșii zdrobite). Aduceți amestecul la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când este ușor gros, amestecând ocazional amestecul. Se amestecă soia se sfărâmă; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine, amestecand frecvent. Lingura aproximativ 2/3 cană se sfărâmă amestecul pe jumătatea inferioară a fiecărei role; deasupra cu jumătățile superioare de rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
Roșii ZdrobiteRoșii Zdrobite
Ardei RoșuArdei Roșu
Veggie Se SfărâmăVeggie Se Sfărâmă
LegumeLegume
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
RolaRola

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista