Fără Îndemânare Tartă Cu Fructe
Nici o tartă de fructe de îndemânare ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegană servește 6 și costă 78 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 517 calorii. Mergeți la magazin și ridicați mure, amidon de porumb, scurtare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta Cu Fructe, Tarta Cu Fructe, și Tort De Fructe Cu Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (220 grade C).
Într-un castron mediu, amestecați făina și sarea.
Tăiați scurtarea frecând între degete până când amestecul seamănă cu fulgi de ovăz. Se amestecă treptat în apă până când aluatul este suficient de umed pentru a se ține împreună. Frământați scurt, doar pentru ca aluatul să se țină împreună fără să se prăbușească.
Puneți la frigider în timp ce pregătiți fructele.
Într-un castron mediu, amestecați împreună zahărul și amidonul de porumb.
Adăugați piersicile și murele și aruncați ușor pentru a acoperi. Pune deoparte.
Întindeți aluatul de crustă într-un cerc aspru de dimensiunea unei farfurii și așezați-l pe o foaie de copt plată. Îngrămădiți fructele într-o movilă nivelată în centrul aluatului, lăsând 1 până la 2 centimetri de aluat expus în jurul marginii. Aruncați orice sucuri care s-ar fi putut acumula în vasul cu fructe. Îndoiți aluatul peste fructe-marginile ar trebui să acopere o parte din fructe și fructe de pădure, dar să nu ajungă în centrul tartei.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când fructele sunt bulbucate și crusta este maro aurie.
Lăsați să se răcească complet înainte de a tăia în pene și de a servi.