Fără Gluten Daneză

Gluten free Danish ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 175 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați gem de zmeură, unt, zahăr de cofetari și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Pansament Thousand Island (fără Gluten, fără porumb, fără lactate, fără soia, fără nuci, fără gumă și fără zahăr rafinat), Brownies vegani cu nucă și ovăz fără Gluten (vegani, fără Gluten, fără cereale, fără făină, fără lactate, fără zahăr rafinat), și Supă cremă vegană de porumb și ardei roșu (fără gluten, fără soia, fără nuci, fără cereale, fără sare) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Combinați amestecul de clătite, untul și zahărul; se amestecă până se sfărâmă. Se amestecă 2/3 cană de lapte și 1/2 linguriță extract de migdale și se amestecă până se încorporează complet. Aluatul va fi lipicios.
Aruncați aluatul cu linguri rotunjite pe foaia de copt, distanțând aluatul la aproximativ 2 inci. Cu spatele unei lingurițe, faceți o adâncitură superficială în centrul fiecărei bile de aluat. Umpleți centrele cu o linguriță de gem.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, 10 până la 12 minute. Lăsați produsele de patiserie să se răcească.
Combinați zahărul cofetarilor, 3 linguri de lapte, extract de vanilie și 1/4 linguriță extract de migdale și amestecați până se omogenizează.
Stropiți glazura peste Daneză.