Făină De Porumb-Brioșe De Melasă

Făină De Porumb-Brioșe De Melasă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu melasă de porumb. Această rețetă face 12 porții cu 259 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, făină, iaurt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Clătite Cu Melasă Din Făină De Porumb, Brioșe Din Făină De Porumb, și Brioșe De Afine Din Făină De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Tăiați hârtia pergament în douăsprezece pătrate de 5 pe 5 inci. Ungeți ușor interiorul unui cositor de brioșă de 12 căni. Centrați un pătrat de hârtie pergament peste 1 din cupe și folosiți degetele pentru a apăsa pergamentul în ceașcă, astfel încât să se lipească de părțile laterale și de jos. Încrețiți hârtia după cum este necesar pentru a se potrivi și repetați cu pergamentul rămas (garniturile obișnuite de brioșă funcționează la fel de bine, dar pergamentul arată frumos).
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
3
Combinați făina de porumb, făina, zahărul, praful de copt, scorțișoara, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Bateți împreună iaurtul, sosul de mere, melasa, coaja de portocală, ouăle și untul într-un bol mic separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Îndoiți ingredientele umede în uscat până când sunt doar combinate (nu vă îngrijorați dacă aluatul este plin, acest lucru înseamnă că aluatul dvs. nu este prea amestecat).
6
Umpleți fiecare căptușeală aproape în partea de sus a cositorului (o lingură de înghețată ușor unsă cu spray antiaderent vă va ajuta).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Vermut StropitorVermut Stropitor
7
Presărați fiecare brioșă cu ovăzul prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
8
Coaceți, rotindu-vă cam la jumătatea drumului, până când o scobitoare introdusă în brioșe iese curată și blaturile sunt doar ușor umflate și revin la atingere, 20 până la 24 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Lăsați să se odihnească în tigaia fierbinte de brioșă 3 minute, apoi transferați într-un suport de răcire și lăsați să se răcească 30 de minute. Păstrați brioșele răcite într-un recipient etanș până la 3 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista