Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu melasă de porumb. Această rețetă face 12 porții cu 259 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, făină, iaurt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Clătite Cu Melasă Din Făină De Porumb, Brioșe Din Făină De Porumb, și Brioșe De Afine Din Făină De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați hârtia pergament în douăsprezece pătrate de 5 pe 5 inci. Ungeți ușor interiorul unui cositor de brioșă de 12 căni. Centrați un pătrat de hârtie pergament peste 1 din cupe și folosiți degetele pentru a apăsa pergamentul în ceașcă, astfel încât să se lipească de părțile laterale și de jos. Încrețiți hârtia după cum este necesar pentru a se potrivi și repetați cu pergamentul rămas (garniturile obișnuite de brioșă funcționează la fel de bine, dar pergamentul arată frumos).
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
3
Combinați făina de porumb, făina, zahărul, praful de copt, scorțișoara, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți împreună iaurtul, sosul de mere, melasa, coaja de portocală, ouăle și untul într-un bol mic separat.
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
4 Căni De Făină De Grâu
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Îndoiți ingredientele umede în uscat până când sunt doar combinate (nu vă îngrijorați dacă aluatul este plin, acest lucru înseamnă că aluatul dvs. nu este prea amestecat).
6
Umpleți fiecare căptușeală aproape în partea de sus a cositorului (o lingură de înghețată ușor unsă cu spray antiaderent vă va ajuta).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
7
Presărați fiecare brioșă cu ovăzul prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
8
Coaceți, rotindu-vă cam la jumătatea drumului, până când o scobitoare introdusă în brioșe iese curată și blaturile sunt doar ușor umflate și revin la atingere, 20 până la 24 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Lăsați să se odihnească în tigaia fierbinte de brioșă 3 minute, apoi transferați într-un suport de răcire și lăsați să se răcească 30 de minute. Păstrați brioșele răcite într-un recipient etanș până la 3 zile.