Făină De Porumb-Anghinare Prăjite

Făină De Porumb-Anghinare Prăjite
Anghinarea prăjită cu făină de porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.52 pe portie. O porție conține 653 calorii, 16g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o accesibil rețetă pentru fanii alimentelor din sud. Dacă aveți ou, piper măcinat, mayo de usturoi-lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până făină de porumb galben ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Din Făină De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Făină De Porumb-Anghinare Prăjite, Făină de porumb-păstrăv prăjit cu Grapefruit și salvie prăjită, și Somn prăjit din făină de porumb cu R olfactiv.

Instrucțiuni

1
Tăiați 3 centimetri deasupra fiecărei anghinare, folosind un cuțit zimțat. Aruncați porțiunea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
2
Scoateți și aruncați frunzele din porțiunile de jos ale anghinarelor. Tăiați pielea verde din părți și tulpini, folosind un cuțit de decojit, având grijă să lăsați capetele tulpinii intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Tăiați fiecare anghinare pe lungime în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
4
Scoateți și aruncați bobinele.
5
Se toarnă ulei la o adâncime de 3 inci într-un cuptor olandez; se încălzește la foc mediu-mare la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
6
Combinați făina de porumb, sarea și piperul într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Bateți împreună Zara și oul într-un alt bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Aruncați anghinare în făină. Scufundați în amestecul de ouă și dragați în amestecul de făină de porumb, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Prăjiți anghinare, în loturi, în ulei fierbinte 5 minute sau până se înmoaie și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
10
Scurgeți pe un suport de sârmă peste prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
11
Se servește cu Mayo
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
12
Amestecuri.
13
Anghinare prajite rapid: substitut 2 (14-oz.) cutii de fund de anghinare, clătite și drenate, pentru anghinare proaspete. Reduceți sarea la 1 linguriță. Se usucă anghinarea cu prosoape de hârtie; tăiați fiecare în sferturi. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor, începând cu Pasul face 4 până la 6 porții; Prep: 15 min., Fry: 5 min. pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare FundAnghinare Fund
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Pivnițele Forge Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Forge Pivnițe Classique Riesling
Forge Pivnițe Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin Forge Cellars își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul SenecaLake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques franceze neutre (65%), iar restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina os uscat.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziesingur cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista