Făină De Porumb-Anghinare Prăjite
Anghinarea prăjită cu făină de porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.52 pe portie. O porție conține 653 calorii, 16g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o accesibil rețetă pentru fanii alimentelor din sud. Dacă aveți ou, piper măcinat, mayo de usturoi-lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până făină de porumb galben ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Din Făină De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Făină De Porumb-Anghinare Prăjite, Făină de porumb-păstrăv prăjit cu Grapefruit și salvie prăjită, și Somn prăjit din făină de porumb cu R olfactiv.
Instrucțiuni
Tăiați 3 centimetri deasupra fiecărei anghinare, folosind un cuțit zimțat. Aruncați porțiunea superioară.
Scoateți și aruncați frunzele din porțiunile de jos ale anghinarelor. Tăiați pielea verde din părți și tulpini, folosind un cuțit de decojit, având grijă să lăsați capetele tulpinii intacte.
Tăiați fiecare anghinare pe lungime în sferturi.
Scoateți și aruncați bobinele.
Se toarnă ulei la o adâncime de 3 inci într-un cuptor olandez; se încălzește la foc mediu-mare la 35
Combinați făina de porumb, sarea și piperul într-un castron puțin adânc.
Bateți împreună Zara și oul într-un alt bol.
Aruncați anghinare în făină. Scufundați în amestecul de ouă și dragați în amestecul de făină de porumb, scuturând excesul.
Prăjiți anghinare, în loturi, în ulei fierbinte 5 minute sau până se înmoaie și se rumenesc.
Scurgeți pe un suport de sârmă peste prosoape de hârtie.
Anghinare prajite rapid: substitut 2 (14-oz.) cutii de fund de anghinare, clătite și drenate, pentru anghinare proaspete. Reduceți sarea la 1 linguriță. Se usucă anghinarea cu prosoape de hârtie; tăiați fiecare în sferturi. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor, începând cu Pasul face 4 până la 6 porții; Prep: 15 min., Fry: 5 min. pe lot.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Pivnițele Forge Classique Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Forge Pivnițe Classique Riesling]()
Forge Pivnițe Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin Forge Cellars își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul SenecaLake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques franceze neutre (65%), iar restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina os uscat.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziesingur cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.