Fulgi de ovăz coapte ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 387 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, Extract de vanillan, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fulgi De Ovăz Stafide Cookie Fulgi De Ovăz Coapte, Fulgi De Ovăz Stafide Coapte Fulgi De Ovăz Simplu, și Fulgi De Ovăz Cookie Fulgi De Ovăz Coapte.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc.F/190 buc. C cu un suport în treimea superioară a cuptorului. Ungeți cu generozitate interiorul unui vas de copt pătrat de 8 inci/20 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Într-un castron, amestecați ovăzul, jumătate din nuci, zahărul, dacă folosiți, praful de copt, scorțișoara și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Scorțișoară
Nuci
Zahăr
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Într-un alt castron, amestecați împreună siropul de arțar, dacă folosiți, laptele, oul, jumătate din unt și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar
Vanilie
Unt
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Aranjați bananele într-un singur strat în fundul vasului de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Presărați două treimi din fructe de pădure deasupra. Acoperiți fructele cu amestecul de ovăz. Stropiți încet amestecul de lapte peste ovăz. Dați ușor vasului de copt câteva bucăți pe blat pentru a vă asigura că laptele se mișcă prin ovăz. Împrăștiați fructele de pădure rămase și nucile rămase deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
Nuci
Fructe
Lapte
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Coaceți timp de 35 până la 45 de minute, până când blatul este frumos auriu și amestecul de ovăz s-a întărit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească câteva minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Stropiți restul de unt topit deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
9
Presărați cu puțin mai mult zahăr sau stropiți cu sirop de arțar dacă doriți un pic mai dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar
Zahăr
10
Deși îmi place această versiune huckleberry, nu ezitați să înlocuiți fructele de pădure preferate în sezon sau orice alt fruct. O altă versiune pe care o iubesc este făcută cu stafide aurii pline, îmbibate cu amaretto, în locul fructelor de pădure și migdale feliate în locul nucilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide Aurii
Migdale Feliate
Lichior Amaretto
Fructe De Padure
Nuci
Fructe
11
Retipărit cu permisiunea Super Natural Every Day: rețete îndrăgite din bucătăria mea cu alimente naturale de Heidi Swason. Text și fotografii copyright 2011 de Heidi Swanson. Publicat de Ten Speed Press, o amprentă a Crown Publishing Group, o divizie a Random House, Inc.Scriitorul, fotograful și designerul HEIDI SWANSON este creatorul a 101 cărți de bucate, blogul culinar premiat și Jurnalul de rețete. Ea este, de asemenea, autorul Cook 1.0 și super natural Cooking. Munca ei a apărut în Food & Wine, Saveur, Glamour, The Washington Post, timp, Fast Company, Utne Reader și The Vegetarian Times, precum și pe Salon.com și NPR.com. Heidi trăiește, gătește și scrie în San Francisco. Vizita www.101cookbooks.com și www.heidiswanson.com.